Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξανά μαζί Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ

Ξανά μαζί Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ

Την αποκάλυψη έκανε στο πλατό της Έλεν ΝτεΤζένερις ο ίδιος ο Κούπερ

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ στο πλευρό της Lady Gaga, χάρισαν μία από τις ομορφότερε στιγμές στην φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ, όταν τραγούδησαν live το «Shallow», το τραγούδι της ταινίας τους «A star is born» για το οποίο η Lady Gaga απέσπασε και το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού.

Εκτός από το θερμό χειροκρότημα του κοινού και τα πάνω από 89 (!) εκατομμύρια views στο YouTube, η παθιασμένη ερμηνεία των δύο σταρ στην σκηνή των Όσκαρ και η μεταξύ τους χημεία, έγινε αφορμή για να ξεκινήσει μία ατελείωτη συζήτηση σε social media και ΜΜΕ, για το κατά πόσο Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga, είχαν ή διατηρούν ερωτική σχέση.

Κι ενώ οι φήμες για έναν έρωτα που γεννιέται πήραν μορφή χιονοστοιβάδας,  λίγο μετά τη βραδιά της απονομής των Όσκαρ, η  Lady Gaga μιλώντας στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας ότι το «Shallow» είναι ένα ερωτικό τραγούδι.

«Η ταινία μιλά για μια ιστορία αγάπης. Εργαστήκαμε τόσο σκληρά, κάναμε πρόβες όλη την εβδομάδα γι’αυτή την ερμηνεία. Ο Μπράντλεϊ είχε άγχος για το live επειδή δεν το έχει ξανακάνει, ενώ εγώ έχω κάνει ένα εκατομμύριο συναυλίες, αλλά σκηνοθέτησε την ταινία και προφανώς και τις μουσικές στιγμές της ταινίας και το Shallow, συγκεκριμένα», είχε πει τότε η διάσημη ποπ σταρ.

Η συζήτηση για την υποτιθέμενη ερωτική σχέση μεταξύ Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga ωστόσο, επανέρχεται στο προσκήνιο,  μετά την πρόσφατη εμφάνιση του Κούπερ στην εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερις.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση, εάν θα του άρεσε η ιδέα μίας περιοδείας, ο Μπράντλεϊ Κούπερ δήλωσε ότι δεν θα κάνει tour με τη Lady Gaga για το soundtrack της ταινίας, προτείνοντας  ένα και μοναδικό live μαζί της,  για τους fans,  που θέλουν να τους δουν ξανά μαζί να ερμηνεύουν τα τραγούδια της ταινίας.

«… Όχι. Αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν cool, ίσως μια νύχτα, όπου θα διαβάζαμε live το σενάριο της ταινίας και θα τραγουδούσαμε τα τραγούδια, κάτι σαν το Hollywood Bowl» είπε χαρακτηριστικά ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

Δείτε στο παρακάτω βίνετο όσα δήλωσε ο Μπράντλεϊ Κούπερ:

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024