Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Bethan Grey δημιουργεί έπιπλα από κοχύλια και φτερά

Η Bethan Grey δημιουργεί έπιπλα από κοχύλια και φτερά

Η Grey εκμεταλλεύτηκε τις μαργαριταρένιες και ιριδίζουσες ιδιότητες του capiz, του μαργαριταριού, του χτενιού και των κελυφών για να δώσει σε κάθε ένα από τα κομμάτια επίπλου ένα μοναδικό σχέδιο και χρώμα

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια Bethan Grey συνεργάστηκε με την εταιρεία Nature Squared για να δημιουργήσει μια συλλογή από ιριδίζοντα έπιπλα που έχουν επιστρωθεί σε απομεινάρια από βιομηχανίες τροφίμων (θαλασσινών και λαχανικών)

Στην έκθεση Spazio Rossana Orlandi, κατά τη διάρκεια της φετινής εβδομάδας Design στο Μιλάνο, η συλλογή επίπλων Exploring Eden περιλαμβάνει μια μονάδα ραφιών, ξαπλώστρες, σκαμνιά και τραπέζια κατασκευασμένα από παραπροϊόντα όπως φτερά και κοχύλια που διαφορετικά θα κατέληγαν στα σκουπίδια.

Η Grey εκμεταλλεύτηκε τις μαργαριταρένιες και ιριδίζουσες ιδιότητες του capiz, του μαργαριταριού, του χτενιού και των κελυφών για να δώσει σε κάθε ένα από τα κομμάτια επίπλου ένα μοναδικό σχέδιο και χρώμα.

Η Nature Squared, η οποία έχει ένα γραφείο στο ίδιο κτίριο στο Δυτικό Λονδίνο με την Grey, αγοράζει τα κοχύλια απευθείας από εργαζόμενους στις φιλιππινέζικες αλιευτικές κοινότητες, οι οποίοι συλλέγουν τα θαλασσινά.

«Η πρακτική σχεδιασμού της Bethan ήταν πάντα γύρω από φυσικά υλικά, τα έντονα μοτίβα και χρώματα», δήλωσε ο Owen Goldser, σχεδιαστής στο στούντιο της Gray.

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024