Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανιώνιος : Αλλάζει ο χλοοτάπητας του γηπέδου της Νέας Σμύρνης

Πανιώνιος : Αλλάζει ο χλοοτάπητας του γηπέδου της Νέας Σμύρνης

Σε μια μεγάλη αλλαγή αναμένεται να προχωρήσει η ΠΑΕ Πανιώνιος, καθώς όπως έγινε γνωστό, θα τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης

Η χρονιά για τον Πανιώνιο φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και οι «κυανέρυθροι» ήδη έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα μεταγραφές κλπ, αλλά και την βελτίωση του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, ο Πανιώνιος θα προχωρήσει στην αλλαγή του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και στη θέση του παλιού θα τοποθετηθεί νέος υβριδικός για να έχει καλύτερη απόδοση στα επόμενα χρόνια.

Η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε το σχετικό κονδύλι και έτσι θα προχωρήσει άμεσα στην τοποθέτηση του χλοοτάπητα, σύγχρονης τεχνολογίας, ο οποίος επιτρέπει την συνεχή χρήση του γηπέδου, χωρίς να υφίσταται φθορές και καταπονήσεις. Ένα σύστημα που χρησιμοποιείται σε κορυφαία γήπεδα της Ευρώπης.

Φυσικά, ο Πανιώνιος ευχαρίστησε την Περιφέρειας Αττικής, την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου και τον αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα, κ. Χρήστο Καπάταη, για τη συγκεκριμένη κίνηση και το κονδύλι που εγκρίθηκε.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024