Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είδε... φάουλ ο Βαρέλα στο κανονικό γκολ του Τσιλιανίδη

Είδε… φάουλ ο Βαρέλα στο κανονικό γκολ του Τσιλιανίδη

Ο Βαρέλα χαρακτήρισε σωστή την απόφαση του Ευαγγέλου που ακύρωσε το κανονικό γκολ του Τσιλιανίδη στο Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Μπορεί ακόμη και ο Γιώργος Σαββίδης να παραδέχτηκε ότι αδικήθηκε ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά ο στόπερ του ΠΑΟΚ Φερνάντο Βαρέλα (ο οποίος πάντως δεν είχε δει εκείνη τη στιγμή τη φάση στην τηλεόραση) ανέφερε στην κάμερα του Cosmote Sport ότι σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Κοσμά Τσιλιανίδη.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το ακυρωθέν γκολ: «Είναι αντίστοιχη περίπτωση με του Μπίσεσβαρ που έφευγε στην αντεπίθεση. Έβαλε το πόδι του κι έκανε το φάουλ. Ήταν φάουλ, όπως και η αντίστοιχη φάση του Μπίσεσβαρ. Ήταν ένας καλός διαιτητής και πήρε τις σωστές αποφάσεις».

Για την πρόκριση στον τελικό: «Είμαστε όλοι εδώ για να γράψουμε ιστορία. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και θέλουμε και το Κύπελλο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε το όνομα μας στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Κατά 50% θα είναι η ΑΕΚ στον τελικό ως αντίπαλος. Είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε στη συνείδηση όλων. Να μας θυμούνται μετά από 100 χρόνια. Είναι σημαντικό για όλους μας και θα δώσουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Για τη σημερινή εμφάνιση: «Περιμέναμε ότι ο Αστέρας θα μας πιέσει και θα βγει ψηλά. Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι και το παραδέχομαι. Την Κυριακή είχαμε ένα μεγάλο πάρτι, ακούτε τη φωνή μου και το πως είναι κι άλλοι παίκτες… Σίγουρα δεν ήμασταν αυτοί που περιμέναμε, αλλά θέλαμε την πρόκριση, ακόμη κι αν αυτό δεν ερχόταν με νίκη ή με καλή εμφάνιση».

Για το σερί που «έσπασε» σήμερα: «Είναι το έκτο ή έβδομο παιχνίδι μου σε αυτό το γήπεδο και έχουμε κερδίσει μόλις 2 φορές. Ο Αστέρας είναι μία καλή και σκληρή ομάδα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι να κάνουμε αυτό που πρέπει. Μπήκαμε για τη νίκη, αλλά ξέραμε ότι και χωρίς τη νίκη, θα μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση. Θέλαμε την πρόκριση, αυτό μας ενδιέφερε…».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024