Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασθενής με ταχυκαρδία «σώθηκε» από μια λακούβα

Ασθενής με ταχυκαρδία «σώθηκε» από μια λακούβα

Ένα μοναδικό περιστατικό συνέβη στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ, όταν ένας άνδρας που μεταφερόταν με 200 σφυγμούς το λεπτό στο νοσοκομείο, συνήλθε όταν το ασθενοφόρο έπεσε σε λακούβα.

Είναι συχνό φαινόμενο οι διαμαρτυρίες των πολιτών για τις κακοτεχνίες στους δρόμους. Ωστόσο, είναι κάποιες φορές που μπορεί να «βγουν» και σε καλό.

Μια από αυτές ήταν και η περίπτωση ενός άνδρα από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, ο άνδρας βρισκόταν στη δουλειά του, στην πόλη Γκρέτνα όταν άρχισε να αισθάνεται δυσφορία και ταχυκαρδία.

Άμεσα, οι συνάδελφοί του κάλεσαν το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Μάλιστα, το πλήρωμα του ασθενοφόρου, βρισκόταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τους γιατρούς του νοσοκομείου που απείχε 20 λεπτά, προσπαθώντας να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του 59χρονου άντρα, καθώς είχε πάνω από 200 σφυγμούς ανά λεπτό.

Ωστόσο, δεν χρειάστηκε να αναλάβουν δράση οι γιατροί του νοσοκομείου, καθώς μια μεγάλη λακούβα στον αυτοκινητόδρομο ήταν η αιτία να σταματήσει η ταχυκαρδία του 59χρονου.

Όπως τόνισαν οι γιατροί του νοσοκομείου, το παραπάνω φαινόμενο αν και σπάνιο είναι πιθανό να συμβεί, καθώς ο ανθρώπινος οργανισμός αντιδρά σε περιπτώσεις ισχυρού σοκ, όπως συμβαίνει και με τον απινιδωτή.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024