Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βλάχος: «Θα τα δώσουμε όλα για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας»

Βλάχος: «Θα τα δώσουμε όλα για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την πρόκριση των Πειραιωτών στο Final 8 του Len Champions League.

Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 17-7 το Ανόβερο στο Παπαστράτειο και «σφράγισε» το εισιτήριο του για το Final 8 του Len Champions League. Η εξαιρετική εμφάνιση των Πειραιωτών όπως είναι λογικό ικανοποίησε απόλυτα τον Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

«Είμαστε έτοιμοι, θέλουμε να παρουσιαστούμε ως Πρωταθλητές Ευρώπης και να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, να δείξουμε τη δύναμή μας αλλά και ό,τι άλλο θέλουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το σημαντικό σήμερα εκτός από τη νίκη είναι και η εξασφάλιση της πρόκρισης στο Final 8 για 4η συνεχόμενη φορά. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για το σύλλογο και για όλη την ομάδα και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου αλλά και τον κόσμο που παρευρέθηκε για να μας συμπαρασταθεί ακόμη μία φορά. Στις  τέσσερις αυτές χρονιές, έχουμε να επιδείξουμε ένα χαμένο τελικό, μία κατάκτηση και δεν ξέρουμε ακόμη τι έρχεται τη φετινή χρονιά, οπότε κρίνεται σίγουρα ως μια επιτυχημένη τετραετία.

Δεν θέλουμε να ξεχάσουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι που ξεκίνησε όπως θέλαμε, με μεγάλη συγκέντρωση, με ένα σκορ που δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο. Ήταν επόμενο ότι οι παίκτες θα χαλάρωναν στη συνέχεια και δεν θα συνέχιζαν στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος. Κρατάω ότι οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι, σοβαροί, συνειδητοποιημένοι, το ήθελαν πάρα πολύ και ξέρουν που βρίσκονται.

Έχουμε ακόμη 40 μέρες, ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 15 Μαΐου, τους τελικούς του πρωταθλήματος που θέλουμε να στεφθούμε πρωταθλητές. Στο Final 8 θέλουμε να είμαστε υγιείς, έτοιμοι κυρίως στο μυαλό αλλά και στην ψυχή.  Είμαστε έτοιμοι, θέλουμε να παρουσιαστούμε ως Πρωταθλητές Ευρώπης και να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, να δείξουμε τη δύναμή μας αλλά και ό,τι άλλο θέλουμε».

Αναφορικά με το ντεμπούτο του Μανώλη Ζερδεβά ο κόουτς του Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Ο Μανώλης είναι ένα παιδί που ήθελε πολύ να έρθει στον Ολυμπιακό και για αυτό περίμενε πολλούς μήνες. Τα κατάφερε, είναι ένας από τους ελπιδοφόρους παίκτες για την Εθνική και τον Ολυμπιακό και το μέλλον είναι μπροστά του. Νομίζω ότι βρίσκεται σε ένα σύλλογο που μπορεί να του προσφέρει αυτά που ονειρεύεται και αυτά που θέλει. Εύχομαι καλές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο».

Από την πλευρά του ο Μανώλης Ζερδεβάς, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους αγωνίστηκα με το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Γενικά η ομάδα είναι ευχαριστημένοι γιατί κατάφερε το μεγάλο στόχο της χρονιάς.

Συνεχίζουμε δυνατά γιατί τα επόμενα παιχνίδια είναι αυτά που θα κρίνουν τους τίτλους και την τελική πορεία της σεζόν. Τώρα θα προετοιμαστούμε για το ματς με τη Βερόνα και για τους τελικούς του πρωταθλήματος»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Δημήτρη Νικολαΐδη, ο οποίος τόνισε: «Παίξαμε ένα πολύ καλό αγώνα  και δείξαμε ποιος είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης. Έχουμε μια τελευταία αγωνιστική θα την διαχειριστούμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση.

Στο Ανόβερο θα πάμε  με το πνεύμα του Πρωταθλητή Ευρώπης και θέλουμε να αποδείξουμε με την παρουσία μας εκεί την ποιότητα της ομάδας και ποιοι είμαστε. Μέχρι τότε όμως έχουμε καιρό μπροστά μας αφού μεσολαβεί ένα ακόμα ματς για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων που θα κρίνει και την τελική κατάταξη και φυσικά τα πλέι οφ του πρωταθλήματος».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024