Η φιέστα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε τον γύρο του κόσμου, καθώς οι εντυπωσιακές εικόνες και τα video έγιναν θέματα σε ΜΜΕ όλης της Γης.
Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (22/4) στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και επίκεντρο των πανηγυρισμών ήταν ο Λευκός Πύργος όπου έγινε χαμός!
«Η πόλη περίμενε για 34 χρόνια να ξαναδεί πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ της. Η νύχτα της Κυριακής έγινε μέρα και κανείς δεν κοιμήθηκε! Τα drones του PAOK TV κάλυψαν το πάρτι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και ετοίμασαν για εσάς ένα συγκλονιστικό βίντεο!», ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media.
Δείτε και το σχετικό βίντεο:
Η πόλη περίμενε για 34 χρόνια να ξαναδεί πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ της. Η νύχτα της Κυριακής έγινε μέρα και κανείς δεν κοιμήθηκε! Τα drones του #PAOKTV κάλυψαν το πάρτι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και ετοίμασαν για εσάς ένα συγκλονιστικό βίντεο! #GreekChampions#TheFutureIsHerepic.twitter.com/4IvGaQ6jnp
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.