Πάσχα με γεμάτες τσέπες θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Κι αυτό καθώς οι ποδοσφαιριστές των πράσινων έλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της δόσης του Φεβρουαρίου και το οποίο δεν τους είχε καταβληθεί ως τώρα.
Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ΠΑΕ είχε καθυστερήσεις την καταβολή, λόγω της αδειοδότησης, αλλά και του ότι την τελευταία εβδομάδα τα χρήματα δεν μπορούσαν να εμφανιστούν από το εξωτερικό λόγω του Πάσχα των καθολικών.
Πλέον οι «πράσινοι» είδαν χρήματα στους λογαριασμούς τους, λαμβάνοντας το μεγαλύτερο ποσό της δόσης του Φεβρουαρίου και τις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρουν και το υπόλοιπο.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει προσελκύσει το βλέμμα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.
Ο Κέντρικ Ναν πέταξε… καρφιά για το παιχνίδι του Σάσα Βεζένκοφ, γράφοντας σε διαδικτυακό σχόλιο ότι ο Βούλγαρος σταρ του Ολυμπιακού βοηθιέται από τους διαιτητές.