Ένα διαφορετικό Πάσχα θα περάσει φέτος η Τζένη Μελιτά μαζί με τον αγαπημένος της, Σπύρο Μαργαρίτη.

Το αγαπημένο ζευγάρι με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα αποφάσισε να κάνει ένα διαλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και έτσι οι δυο τους ετοίμασαν βαλίτσες και ταξίδεψαν μέχρι το εξωτικό Μαρόκο.

Η Τζένη Μελιτά, όπως μας είχε ενημερώσει, θα έκανε ταξιδάκι πριν το Πάσχα στο Μαρόκο με τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαργαρίτη. Εκεί η παρουσιάστρια περιμένει να της γίνει πρόταση γάμου!

«Ετοιμάζουμε το Πάσχα ταξίδι στο Μαρόκο. Κάτι μυρίζομαι για πρόταση γάμου στο ταξίδι μας… Πάνω ή κάτω από την καμήλα θα γίνει η πρόταση γάμο» είχε πει on camera η Τζένη Μελιτά!

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και αγαπούν τα ταξίδια. Έτσι, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, κάνουν ταξιδάκια αναψυχής.

Βέβαια αυτό το ταξίδι είναι διαφορετικό γιατί η παρουσιάστρια περιμένει την πρόταση γάμου και εμείς αναμένουμε να δούμε το μονόπετρο!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε η Τζένη Μελιτά από το πασχαλινό ταξίδι στο Μαρόκο

View this post on Instagram

1η μέρα στο Μαρόκο… Για κάποιο περίεργο λόγο, ξύπνησα από το άγριο χάραμα. 07.15, παρακαλώ. Δεν με κρατούσε το κρεβάτι με τίποτα. Ήθελα τόσο πολύ να ξεχυθώ στην «Κόκκικη Πόλη». Ένα νόστιμο πρωινό στο Riad μας και φύγαμε. 💨Πρώτα για το Παλάτι Ελ Μπαχία, όπου και τραβήξαμε αυτή τη φωτογραφία. Χτισμένο στα τέλη του 19ου αιώνα, διαθέτει 160 δωμάτια (εντάξει μωρέ) και 32 στέμματα κήπων γεμάτα από τριανταφυλλιές. Δυστυχώς, η βροχή μας τα χάλασε λιγάκι, αλλά έχουμε περισσότερο κέφι για αύριο…

A post shared by 🅹🅴🅽🅽🆈 🅼🅴🅻🅸🆃🅰 🎀 (@melitajenny) on