Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιλιάδες Τούρκοι έκαναν τάμα στον Άη Γιώργη της Πριγκήπου

Χιλιάδες Τούρκοι έκαναν τάμα στον Άη Γιώργη της Πριγκήπου

Οι Τούρκοι πιστεύουν στον Άγιο Γεώργιο και κάθε χρόνο προστρέχουν στη συγκεκριμένη εκκλησία που βρίσκεται στο νησί της Πριγκήπου για να κάνουν το τάμα τους

Χιλιάδες Τούρκοι έσπευσαν χθες, Τρίτη 23 Απριλίου, γιορτή του Αγίου Γεωργίου στην εκκλησία του Άη Γιώργη στην Πρίγκηπο ζητώντας από τον Άγιο να πραγματοποιήσει τις ευχές τους.

Οι Τούρκοι πιστεύουν στον Άγιο Γεώργιο και κάθε χρόνο προστρέχουν στη συγκεκριμένη εκκλησία που βρίσκεται στο νησί της Πριγκήπου για να κάνουν το τάμα τους.

Οι λόγοι που τόσοι Τούρκοι πιστεύουν στον Άγιο Γεώργιο είναι τρεις. Πρώτος και κυριότερον, πιστεύουν στα θαύματα του, τα οποία όπως λένε συμβαίνουν σε όσους πιστεύουν σε αυτόν, ανεξαρτήτως θρησκείας.

Οι Τούρκοι γράφουν σε ένα χαρτάκι την ευχή τους και την αφήνουν στον μοναστήρι. Ως αντάλλαγμα παίρνουν ένα κουδούνι, το οποίο επιστρέφουν όταν πραγματοποιηθεί η ευχή. Και όλο και περισσότεροι, αναφέρουν ότι αυτό που ζήτησαν συνέβη.

Δεύτερον, το πράσινο χρώμα της στολής του είναι για τους μουσουλμάνους το χρώμα της ζωής. Δηλαδή ιερό. Και τρίτον, ειδικά οι Τούρκοι της Κωνσταντινούπολης, στην όψη του τροπαιοφόρου με το ξίφος πάνω στο άλογο, ένιωθαν πάντα έναν φόβο.


Aya Yorgi Kilisesi’ne akın ettiler

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024