Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλα καλά με Ολιβέιρα

Όλα καλά με Ολιβέιρα

Τα νέα ήταν ευχάριστα για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα καθώς τα αποτελέσματα από την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ήταν καθαρά.

Λήξη συναγερμού στον ΠΑΟΚ για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος μέσος που είχε δεχθεί ένα χτύπημα στην ποδοκνημική στο ματς με τον Λεβαδειακό υποβλήθηκε σε μαγνητική. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα, μάλιστα σήμερα συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες ο Πέδρο Ενρίκε έκανε ατομικό υψηλής έντασης στο γήπεδο, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Αντελίνο Βιεϊρίνια , Πόντους Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο συνέχισαν τα προγράμματά τους στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν πλέον στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης που θα διεξαχθεί την Μ. Πέμπτη για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Αυτό που λένε στην Τούμπα είναι θέλουν για τρίτη φορά και μάλιστα να βρεθούν στον τελικό.
Την Τρίτη (23.04) το απόγευμα οι παίκτες και το προπονητικό τιμ συνέχισαν την προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα. Η δουλειά πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ.

Το πρώτο με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με αγωνιστικά παιχνίδια τα οποία εμπεριείχαν κομμάτια αμυντικής τακτικής. Την Τετάρτη (24/4) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024