Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παίζει για τη... ζωή του στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Παίζει για τη… ζωή του στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (23/4, 21:00, Novasports 1) τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να ελπίζει σε πρόκριση στο Final Four της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:00) στον τρίτο αγώνα της σειράς παίζοντας για τα ρέστα του, αφού αν ηττηθεί θα αποκλειστεί από τα playoffs χωρίς να σημειώσει νίκη.

Οι πράσινοι προέρχονται από τις δύο ήττες στη Μαδρίτη και θέλουν να ρεφάρουν αυξάνοντας την πίεση στη βασίλισσα και μοναδικός στόχος του τριφυλλιού είναι να καταφέρει να επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα σε μία βδομάδα.

Το έργο του Παναθηναϊκού είναι δύσκολο, καθώς καμία ομάδα δεν έχει ανατρέψει το 2-0 σε σειρά στα playoffs, όμως οι πράσινοι οφείλουν να κάνουν το καθήκον τους και να κερδίσουν στο γήπεδο τους. Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο και θα δώσει έξτρα ώθηση στην ομάδα του Ρικ Πιτίνο που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Αμερικανός τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις του Νικ Καλάθη, ο οποίος όμως θα δώσει κανονικά το παρόν στο μεγάλο παιχνίδι. Από την πλευρά του ο Πάμπλο Λάσο δεν θα έχει στη διάθεση του τον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος όμως ταξίδεψε με την αποστολή στην Αθήνα, προκειμένου να πανηγυρίσει μία νίκη και αυτόματα την πρόκριση στο Final Four της Βιτόρια.

Τέλος στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Ζάλγκιρις υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (20:00) με την σειρά ισόπαλη στο 1-1 και τους Λιθουανούς να ψάχνουν μία νίκη που θα τους βάλει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024