Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η απόφαση της Ευρωλίγκας για Πιτίνο και Λάνγκφορντ

Η απόφαση της Ευρωλίγκας για Πιτίνο και Λάνγκφορντ

Ο Ρικ Πιτίνο και ο Κιθ Λάνγκφορντ απολογήθηκαν στην επιτροπή της Ευρωλίγκας και η αρμόδια αρχή έβγαλε την απόφαση της για τους δύο άνδρες.

Οι Ρικ Πιτίνο και Κιθ Λάνγκφορντ είχαν κληθεί απ΄τον αρμόδια επιτροπή της Ευρωλίγκας για να λογοδοτήσουν μετά τις δηλώσεις που είχαν κάνει έπειτα από το πρώτο παιχνίδι της σειράς του Παναθηναϊκού με αντίπαλό τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι-οφ.

Οι δυο τους παρουσιάστηκαν ενώπιον της επιτροπής και απολογήθηκαν για τα όσα είπαν στις δηλώσεις τους. Ο 66χρονος προπονητής του τριφυλλιού είχε αναφέρει: «Δεν θέλω να μιλώ για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Λέω στους παίκτες μου να μην φωνάζουν στους διαιτητές και δεν γυρνούν πίσω γρήγορα στην άμυνα. Δεν μπορείς να αλλάξεις την απόφαση των διαιτητών. Προσπαθώ να μην στέκομαι στη διαιτησία. Οι διαιτητές κάνουν τη δουλειά τους και εμείς της δική μας».

Από την άλλη ο γκαρντ των «πρασίνων» είχε πει: «Έχει χαμηλό κέντρο βάρους και νομίζω οι διαιτητές στα playoffs όπως και στο ΝΒΑ θα έπρεπε να αφήνουν τους παίκτες να κρίνουν τα παιχνίδια.

Επέτρεψαν λίγο την σκληράδα και βρισκόταν συνέχεια στο χώρο του ακόμη κι όταν προσγειώθηκα. Νομίζω αυτό ήταν αντικανονικό. Αυτό που με απογοήτευσε ήταν τα διαφορετικά κριτήρια. Είτε καλή είτε κακή άμυνα έπρεπε να μας αφήσουν κι εμάς στην άλλη πλευρά να βγάλουμε παρόμοια επιθετικότητα. Να σφύριζαν με τον ίδιο τρόπο».

Οι άνθρωποι της Ευρωλίγκας άκουσαν τους δύο άνδρες τι είχαν να τους που και αποφάσισαν να απαλλάξουν τον Ρικ Πιτίνο από τις όποιες κατηγορίες, αφού κρίθηκαν ως αμφίβολες, ενώ του τονίστηκε πως κάνει κάτι ανάλογο τότε θα αποκλειστεί από ένα παιχνίδι.

Το ίδιο όμως δεν έγινε και με τον Κιθ Λάνγκφορντ, αφού ο 35χρονος παίκτης τιμωρήθηκες με πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ για όσα είχε αναφέρει, πληρώνοντας το… ακριβά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024