Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η πόζα του Τραμπ με τον πασχαλινό κούνελο

Η πόζα του Τραμπ με τον πασχαλινό κούνελο

Ο Τραμπ καλωσορίζει το πλήθος των 30.000 ατόμων στην ετήσια πασχαλινή γιορτή "Easter Egg Roll" και ποζάρει, στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου, με την σύζυγό του Μελάνια και τον τεράστιο πασχαλινό κούνελο.

Οικοδεσπότες της 141ης πασχαλινής γιορτής «Easter Egg Roll» στον Λευκό Οίκο δεν ήταν μόνο το ζεύγος Τραμπ, αλλά και ο τεράστιος πασχαλινός κούνελος.

Όλοι μαζί καλωσορίζουν το πλήθος των 30.000 ατόμων – αποτελούμενο κυρίως από παιδιά – στο φεστιβάλ, αλλά πριν την έναρξη του ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποφασίζει να βγάλει λόγο, ποζάροντας ανάμεσα στην Πρώτη Κυρία και τον πασχαλινό κούνελο.

«Καλώς ήρθατε στο Easter Egg Roll 2019, στον Λευκό Οίκο!» είπε, ενώ αστειευόμενος δεν δίστασε να προσθέσει: «Είναι η 141η χρονιά που το γιορτάζουμε, όμως δεν έχω μνήμες από την πρώτη χρονιά..».

Η επονομαζόμενη γιορτή «Easter Egg Roll» αποτελεί έθιμο, χρονολογούμενο από το 1878 και προέκυψε όταν ο πρόεδρος Ράδερφορντ Β. Χέιz και η σύζυγός του, πρώτοι, επέτρεψαν στα παιδιά τους να «κυλήσουν» τα αυγά κρατώντας ξύλινες κουτάλες στο γκαζόν του Λευκού Οίκου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024