Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Renault Koleos 2020: Πολυδιάστατη ανανέωση

Renault Koleos 2020: Πολυδιάστατη ανανέωση

Το μεγαλύτερο SUV της γκάμας της Renault εντοπίστηκε να προβάρει τα ανανεωμένα του χαρακτηριστικά τα οποία θα έχουν «άρωμα» Clio σε ό,τι αφορά τη διαμόρφωση του εσωτερικού ενώ κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί, ο εμπλουτισμός της γκάμας του με plug-in σύνολο.

Φωτογραφίες: Automedia

Αν και η δεύτερη γενιά του Koleos έχει συμπληρώσει περίπου 1,5 χρόνο παρουσίας της στην ευρωπαϊκή αγορά, η Renault εξελίσσει ήδη την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία μένει να αποδειχθεί κατά πόσο προορίζεται αποκλειστικά για την γηραιά ήπειρο ή έχει ένα πιο παγκόσμιο χαρακτήρα με δεδομένο και ότι το γαλλικό SUV, σε αγορές όπως η Αυστραλία, η Μέση Ανατολή και η Νότιος Αμερική διατίθεται ως έχει στην σημερινή του εκδοχή, από το 2016.
Προσφάτως και συγκεκριμένα από την έκθεση της Σαγκάης η Renault αποκάλυψε μια μετριοπαθώς ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου η οποία ωστόσο αναμένεται να περιοριστεί στην τοπική αγορά.


Αντιθέτως, το δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε στη Γερμανία κρύβοντας κάτω από επιμελές καμουφλάζ τις λεπτομέρειες της σχεδίασης του, αποτελεί την ευρωπαϊκή εκδοχή του μοντέλου η οποία και αναμένεται να επωφεληθεί από πιο εκτεταμένες βελτιώσεις.

Αναλυτικότερα, αν και τα χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης του γαλλικού SUV δεν προδιαγράφονται ριζικά αναμορφωμένα, εξαιρετικά σημαντικές θα είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό του, όπου το Koleos θα μιμηθεί τις τεχνολογικές προδιαγραφές του νέου Clio, παρουσιάζοντας έτσι, μια πλήρως εκσυγχρονισμένη και στα πρότυπα της εποχής, εικόνα.

Αναλόγως σημαντική προδιαγράφεται και η αναβάθμιση του τεχνολογικού του εξοπλισμού με νέες προσθήκες σε επίπεδο άνεσης, ασφάλειας και συστημάτων υποβοήθησης.


Βελτιώσεις αναμένονται και στην γκάμα κινητήρων του Koleos το οποίο επί του παρόντος είναι διαθέσιμο με κινητήρες diesel 1,6 ή 2,0 λίτρων σε δικίνητη ή τετρακίνητη διαμόρφωση, και οι οποίοι αναμένεται να συνεχίσουν την πορεία τους, προσφέροντας βελτιωμένα μεγέθη σε επίπεδο αποδοτικότητας. Αυτό που δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί είναι το κατά πόσο το Koleos θα υποδεχτεί στην γκάμα του και νέες προσθήκες οι οποίες θα ακολουθήσουν τις σύγχρονες τάσεις, δηλαδή θα ενδώσουν σε κάποια μορφή ηλεκτρικού επικουρικού συστήματος.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024