«Έριξε» το Instagram με τον πανηγυρισμό του ο Γιουνές
Πολλοί φίλοι του Άρη αλλά και συμπαίκτες του Τυνήσιου μιμήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη χαρακτηριστική κίνησή του μετά το γκολ που πέτυχε στο Αγρίνιο
Ο Χαμζά Γιουνές πέτυχε το νικητήριο τέρμα της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναιτωλικό που τον έφερε στην κορυφή της λίστας με τους σκόρερ της ομάδας, το οποίο και πανηγύρισε με τον χαρακτηριστικό τρόπο του.
Η κίνηση «killer», όπως έχει εύστοχα ονομαστεί, παραπέμποντας σε ματιά… δολοφόνου επιθετικού, αποδείχτηκε δημοφιλής μεταξύ των συμπαικτών του και όχι μόνο, ξεκινώντας μια δυνατή τάση για τους φίλους των κίτρινων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι Λίντσεϊ Ρόουζ και Μανώλης Σιώπης πόζαραν στον φακό μιμούμενοι τον Γιουνές και το παράδειγμά τους ακολούθησαν πάρα πολλοί οπαδοί του Άρη, ενώ κάποιες από τις φωτογραφίες τους μοιράστηκε ο Τυνήσιος στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.