Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πήρε ο ΠΑΟΚ με πεντάρα

Το πήρε ο ΠΑΟΚ με πεντάρα

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός κόντρα στον Λεβαδειακό στην Τούμπα, έφτασε άνετα στη νίκη με 5-0 και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή για τη σεζόν 2018-2019.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε ένα βαθμό στην αποψινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και τα κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες. Οι Ασπρόμαυροι βγήκαν λυσσασμένοι στον αγωνιστικό χώρο βάζοντας την ομάδα του Λεβαδειακού όχι απλά στα καρέ του Μπάγιατς, αλλά στα δίχτυα του.

Με το καλησπέρα ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Σάκχοφ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από λάθος γύρισμα του Τσαμπούρη, ο Σφιντέρσκι την έκανε δική του και την έσπασε στο ύψος του πέναλτι για τον Ουκρανό μέσο που δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα του Λεβαδειακού.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έτρεξαν αμέσως στον πάγκο της ομάδας τους αφιερώνοντας το γκολ στον μεγάλο άτυχο Αντρέ Βιερίνια.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στην Τούμπα ο Δικέφαλος πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Μπίσεσβαρ, από την άσπρη βούλα. Ο Γιαννούλης μπήκε στην περιοχή του Λεβαδειακού με τον Αντιλέου από πίσω να τον ανατρέπει. Ο Τζήλος που ήταν κοντά στη φάση έδωσε το πέναλτι με τον Σουριναμέζο μέσο με στυλ αλά Πανένκα να ευστοχεί για το 2-0 στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι πρωταθλητές δεν κατέβασαν ρυθμό, συνέχισαν να είναι ανταγωνιστικοί αναζητώντας περισσότερα γκολ. Στο 16′ μετά από ωραία πάσα του Πέλκα στον Σβιντέρσκι, ο Πολωνός δεν κατάφερε από ιδανική θέση να νικήσει τον Μπάγιατς από ιδανική θέση για το 3-0. Άλλη μια τελική για τον ΠΑΟΚ στο 25′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ολιβέιρα, ο Βαρέλα πετάχτηκε για την κεφαλιά και αστόχησε.

Χαμένο πέναλτι από Πέλκα

Στο 29ο λεπτό ο Δικέφαλος κέρδισε νέο πέναλτι σε ανατροπή του Μάτος με τον Τζήλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Τη μπάλα πήρε ο Πέλκας παρότι ο Μπίσεσβαρ ήθελε αυτός να το εκτελέσει για να πιάσει τον Πρίγιοβιτς με 9 γκολ. Ο διεθνής μέσος δεν τον άφησε. Ο Πέλκας το έστειλε πάνω στον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού με τον Σουριναμέζο χαφ να είναι τρελαμένος. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τον ΠΑΟΚ να έχει 13 τελικές με τις 5 προς την εστία του Μπάγιατς

Κατά ριπάς στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές δεν έκαναν κάποια αλλαγή και συνέχισαν με τις ίδιες ενδεκάδες που τελείωσαν στο πρώτο μέρος. Ο Δικέφαλος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό αναζητώντας περισσότερα γκολ θέλοντας να δώσουν πανηγυρικό τόνο. Στο 53′ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0 με την κεφαλιά του βαρέλα στο 53ο λεπτό και στο 60′ ήρθε και το τέταρτο γκολ με κοντινή προβολή του Σάκχοφ.

Ο ΠΑΟΚ που έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο πέτυχε και 5ο γκολ με τον Κάρολ Σφιντέρσκι στο 81ο λεπτό. Μετά από μια ωραία κούρσα του Ολιβέιρα έσπασε τη μπάλα δεξιά για τον Ζαμπά, με τον Βραζιλιάνο να βγάζει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με τον Πολωνό επιθετικό με προβολή να βάζει και αυτός το όνομα του στους αποψινούς σκόρερ του Δικέφαλου.

Αποθέωση για Βιερίνια

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ράζβαν Λουτσέσκου πέρασε στο παιχνίδι τον Αντρε Βιερίνια. Όλο το γήπεδο φώναζε το όνομα του αρχηγού του ΠΑΟΚ με τον Πορτογάλο αμυντικό να μην συγκρατεί τα δάκρυα του.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος (70′ Ζαμπά), Βαρέλα (78′ Μαλεζάς), Κρέσπο, Γιαννούλης, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Πέλκας, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.

Λεβαδειακός: Mπάγιατς, Ανγκουά, Λιάγκας, Αντιλεού, Τσαμπούρης, Καραχάλιος (85′ Όμο), Μητρόπουλος, Νίκας, Σαβαντογκό.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024