Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός - Μπενίτεθ: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Ολυμπιακός – Μπενίτεθ: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μίλησε για την ήττα στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στις σημαντικές απουσίες των Αλεξίεφ και Κουμεντάκη

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις σημαντικές απουσίες των Αλεξίεφ και Κουμεντάκη και μοιραία γνώρισε την ήττα στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ (3-1).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ στάθηκε στις σημαντικές απουσίες των δύο παικτών, τονίζοντας ότι «το να έχεις παίκτες τραυματισμένους αυτή τη χρονική περίοδο είναι αποτυχία». Παρά την ήττα, πάντως, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ότι περήφανος για την ομάδα του, καθώς οι παίκτες του έδωσα το 100% του εαυτού τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για την ήττα: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω ότι είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τους παίκτες μου. Το πώς παλέψανε και που έδωσαν το 100% του εαυτού τους. Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο σετ πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά».

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι τραυματισμοί: «Το να έχεις παίκτες τραυματισμένους αυτή τη χρονική περίοδο είναι αποτυχία, αλλά εμείς δουλεύουμε στο 100% με όλους τους διαθέσιμους παίκτες που έχουμε».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024