Την αποχώρησή της από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν προανήγγειλε η αρχηγός της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη μετά το τέλος του τελικού της Ευρωλίγκας.

Η έμπειρη αθλήτρια τόνισε ότι για την ίδια η ήττα κόντρα στην Σαμπαντέλ ήταν πιο ιδιαίτερη καθώς το φετινό ήταν το τελευταίο της Final 4, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους προέδρους για την στήριξή τους.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού σημείωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Ήρθαμε εδώ με ένα όνειρο. Ήμασταν πολύ κοντά. Παίξαμε πολύ καλά για τρία οκτάλεπτα, αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός και κοιτάμε το αύριο.

Σίγουρα για εμένα θα ήταν λίγο πιο ιδιαίτερο μιας και ήταν το τελευταίο μου Final-4. Αυτό όμως δεν έχει σημασία, οι αναμνήσεις μένουν. Μέσα από τις ήττες βγαίνουμε πιο δυνατοί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Όσοι είδαν τον αγώνα μπορούν να καταλάβουν ότι παίξαμε σε μια έδρα που ήταν έδρα σήμερα. Ευχαριστούμε τους Προέδρους μας, Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη που είναι πάντα στο πλευρό μας. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε εδώ.

Είμαστε στην ελίτ της Ευρώπης, τόσα χρόνια, χάρη στην διοικητική και οικονομική σταθερότητα που μας προσφέρουν, παρέχοντας μας ότι χρειαστούμε. Τα λόγια είναι λίγα για να τους ευχαριστήσουμε. Συνεχίζουμε για τις επόμενες επιτυχίες του συλλόγου μας»