Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θα παραμείνουν στην πλατεία Συντάγματος οι πρόσφυγες

Θα παραμείνουν στην πλατεία Συντάγματος οι πρόσφυγες

Στο Σύνταγμα παραμένουν οι πρόσφυγες που έστησαν πρόχειρες σκηνές απέναντι από τη Βουλή μετά την εκκένωση κατάληψης στα Εξάρχεια. 

Στο Σύνταγμα παραμένουν οι πρόσφυγες που έστησαν πρόχειρες σκηνές απέναντι από τη Βουλή μετά την εκκένωση κατάληψης στα Εξάρχεια.

Πρόκειται για πρόσφυγες που κατάγονται κυρίως από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, ανάμεσα στους αρκετά παιδιά, οι οποίοι διέμεναν στο κτίριο στα Εξάρχεια το οποίο εκκένωσαν χθες οι αστυνομικές δυνάμεις.

Οι πρόσφυγες που έχουν μείνει εγκλωβισμένοι στη χώρα μας, έχουν μαζευτεί στην πλατεία Συντάγματος και διανυκτέρευσαν εκεί, καθώς δεν υπήρχε κάποιος χώρος φιλοξενίας για να μεταφερθούν μετά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ χτες προχώρησε σε προσαγωγή περισσότερων από 70 ατόμων, ενώ για τη μεταφορά τους από τα Εξάρχεια στη ΓΑΔΑ είχαν επιστρατευθεί πούλμαν και βανάκια.

Χαρακόπουλος: Η κυβέρνηση χωρίς σχέδιο έστησε ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου

«Η περιβόητη επέμβαση στα Εξάρχεια, σε κτίρια που ήταν υπό κατάληψη, είχε ως μόνο αποτέλεσμα να κατασκηνώσουν μετανάστες στην πλατεία Συντάγματος», δήλωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Πρόσθεσε πως «με άλλα λόγια η κυβέρνηση, χωρίς σχέδιο, έστησε ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου αφήνοντας την Μονμάρτη της κ. Παπακώστα παραδομένη σε εγκληματικές συμμορίες. Επιτέλους, το δίδυμο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ας συνειδητοποιήσει τις ευθύνες του».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024