Η οικοδέσποινα Σαμπαντέλ θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό της Euroleague πόλο γυναικών, καθώς η ισπανική ομάδα επικράτησε με σκορ 8-5 της Πάντοβα στον έτερο ημιτελικό της διοργάνωσης.
Οι Ισπανίδες ήταν καλύτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στη ιταλική ομάδα και έτσι θα βρεθούν στον δρόμο του Ολυμπιακού στον αυριανό τελικό του Σαββάτου (20/4, 14:15), όπου οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο της διοργάνωσης.
Θυμίζουμε πως στον ημιτελικό οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν της Βουλιαγμένης με σκορ 8-7 και έτσι πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.
Για τον ρόλο των γονιών του στην επαγγελματική του καριέρα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται πιο ελεύθερος με την εμπλοκή τους σε αυτή.
Κάιλ Κούζμα, αδερφοί Αντετοκούνμπο και Εμμανουήλ Καραλής δείπνησαν σε παραλιακό εστιατόριο και ο Αμερικανός ήταν αυτός που έκανε την σχετική ανάρτηση στα social media.