Μετά τους Σισέ, Μεριά, Καμαρά και Χασάν (αν παραμείνει) που θα τους στερηθεί λόγω Κόπα Αφρικα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ούτε τον Λάζαρ Ραντζέλοβις.
Ο νεαρός Σέρβος που αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, θα είναι στην αποστολή της εθνικής Κ21 της Σερβίας, στο EURO U21 που ξεκινά στα μέσα Ιουνίου.
Οι αγώνες της Σερβίας στον όμιλο είναι στις 17/6, στις 20/6 και στις 23/6 ενώ σίγουρα θα χρειαστεί και κάποιες μέρες ξεκούραση κάτι που σημαίνει πώς δεν θα προλάβει ούτε το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού.
Σε 34 ματς με την Ραντνίσκι ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει καταγράψει φέτος 5 γκολ και 10 ασίστ στο σέρβικο πρωτάθλημα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.