Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάσο: «Από τους καλύτερους της Ευρωλίγκας ο Καλάθης»

Λάσο: «Από τους καλύτερους της Ευρωλίγκας ο Καλάθης»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο Λάσο, ζήτησε να δει καλύτερη εικόνα από τους παίκτες του στη συνέχεια.

Ο Πάμπλο Λάσο είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, αλλά ζήτησε άμεση βελτίωση στη συνέχεια.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγιναν περίπλοκα τα πράγματα στο φινάλε. Είμαι χαρούμενος για την νίκη, είναι ένα σημαντικό βήμα για τα πλέι οφ. Όμως, θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα την Παρασκευή. Σκεφτόμαστε μόνο το δεύτερο παιχνίδι τώρα. Πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά και να βελτιωθούμε.

Παίζουμε σε λιγότερο από 48 ώρες. Έχουμε έμπειρους παίκτες. Μπορούν να παίξουν και ανταπεξέλθουν. Θα πρέπει να μπορούμε να βρίσκουμε τρόπο να σκοράρουμε. Παίζουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’» και συμπλήρωσε για τη συνέχεια της σειράς:

«Κερδίζεις, χάνεις, πρέπει να δεις τι πρέπει να βελτιώσεις για το επόμενο ματς. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε. Νιώθεις καλύτερα όταν νικάς. Πρέπει να δούμε τι κάναμε σωστά, τι πρέπει να βελτιώσουμε και να διατηρήσουμε το πνεύμα που είχαμε σε όλο τον αγώνα».

Για αυτά που έκανε η ομάδα του, είπε: «Πιστεύω πως κάναμε καλή δουλειά. Είχαν το μομέαντουμ με τα τρίποντα του Καλάθη. Μπορούσε να τρέξει ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν καταστάσεις που θα μπορούσαμε να δράσουμε διαφορετικά. Όλα είναι σημαντικά και η άμυνα και η επίθεση. Θέλουμε να βελτιωθούμε για το ματς της Παρασκευής» και συμπλήρωσε για το θάρρος των παικτών του και την παρουσία των Φακούντο Καμπάτσο – Τζέφερι Τέιλορ:

«Είναι σημαντικό να έχεις θάρρος. Πρέπει να είσαι περήφανος σε μια σειρά πλέι οφ και να παίζεις με ένταση. Έχουμε αυτοπεποίθηση για αυτά που μπορούμε να κάνουμε και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ο Καμπάτσο και ο Τέιλορ έκαναν σκληρή δουλειά. Έβαλαν καλάθια, έπαιξαν άμυνα. Εκτέλεσαν τις ευκαιρίες που είχαν. Ξέρω τις επιθετικές τους ικανότητες. Είμαστε ικανοί. Είμαι χαρούμενος για την παρουσία τους».

Τέλος, ανέφερε για την εμφάνιση του Νικ Καλάθη στην τέταρτη περίοδο: «Μιλάμε για τον Καλάθη, είναι λογικό. Είναι από τους καλύτερους παίκτες της Eυρωλίγκας. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Το αποδεχτήκαμε. Δεν θα σταματήσουμε, ανεξαρτήτως πόσων πόντων έβαζε ο Καλάθης. Ήμασταν στο -6, είχαμε τη συγκέντρωση για να επιστρέψουμε. Δεν χάσαμε τη συγκέντρωσή μας».

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024