Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Euroleague: Πρόστιμο σε Ολυμπιακό για FSFPR, υπό έρευνα ο ΠΑΟ

Euroleague: Πρόστιμο σε Ολυμπιακό για FSFPR, υπό έρευνα ο ΠΑΟ

Η Euroleague τιμώρησε τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ εξωτερικοί λογιστές θα ελέγξουν αν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του ο Παναθηναϊκός

Βάσανα για τους Aιώνιους. Η Euroleague ενημέρωσε με ανακοίνωση της ότι μετά από εκτεταμένες πειθαρχικές διαδικασίες και παρακολούθηση από την Επιτροπή Ελέγχου και Διαχείρισης (Management Control Commission), ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε για παραβιάσεις που έγιναν το 2017-18 και το 2018-19.

Οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 14.000 ευρώ επειδή δεν προσκόμισαν απαραίτητα έγγραφα και δεν σεβάστηκε τις προθεσμίες του Financial Stability and Fair Play Regulations, σύμφωνα με το άρθρο 32.1.γ. του Πειθαρχικού Κώδικα της διοργάνωσης. Ταυτόχρονα τιμωρήθηκαν με 70.000 ευρώ γιατί τα συμβόλαια των παικτών της ομάδας του Πειραιά υπερβαίνουν το 65% των συνολικών εσόδων κατά την διάρκεια μιας ολόκληρης περιόδου.

Αναφορικά τώρα με τον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά όμως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Επιτροπή Ελέγχου και Διαχείρισης θα ξεκινήσει έρευνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί από εξωτερικούς ορκωτούς λογιστές για να διασφαλιστεί ότι εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του FSFPR.

Τέλος θέματα με το Financial Stability and Fair Play Regulations έχει και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφού της επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 42.000 ευρώ, αφού δεν προσκόμισε απαραίτητα έγγραφα και δεν σεβάστηκε τις προθεσμίες του FSFPR, σύμφωνα με το άρθρο 32.1.γ. του Πειθαρχικού Κώδικα της Ευρωλίγκας.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024