Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

Άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

Άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση της Novartis

Την άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση της Novartis εισηγείται στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, μετά και από αίτημα του ίδιου του βουλευτή της ΔΗΣΥ.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής στο σκέλος της αίτησης άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση Novartis. Η διαδικασία ακρόασης του Ανδρέα Λοβέρδου δεν ξεπέρασε το 1,5 λεπτό, και σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός ανέφερε πως ό,τι έχει να πει, θα το αναφέρει στην αυριανή συνεδρίαση της Ολομέλειας που έχει αντικείμενο την άρση ασυλίας του.

Ο κ. Λοβέρδος, όπως άλλωστε έχει δηλώσει και τις προηγούμενες ημέρες, είπε και σήμερα ότι δεν επιθυμεί να κάνει χρήση ούτε του άρθρου 62 (σ.σ. βουλευτική ασυλία) ούτε του άρθρου 86 του Συντάγματος (σ.σ. ευθύνη υπουργών) ήτοι επιθυμεί η Βουλή να αποφασίσει την άρση ασυλίας του. «Για να αποκαλυφθεί όλη η σκευωρία σε βάρος μου», είπε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας, σημειώνοντας ότι δεν θα ακολουθήσει την οδό που έχουν ακολουθήσει άλλοι υπουργοί όταν ζήτησαν να αντιμετωπιστούν με τις διατάξεις περί άρσης της βουλευτικής ασυλίας καίτοι ασκούν κυβερνητικά καθήκοντα.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024