Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Game Of Thrones VIII - Οι θάνατοι που μας συγκλόνισαν

Game Of Thrones VIII – Οι θάνατοι που μας συγκλόνισαν

Περισσότεροι από 200 χαρακτήρες έχουν βρει ένα περισσότερο ή λιγότερο τραγικό τέλος στον κόσμο του GOT. Ξαναθυμόμαστε ποιους έχουμε χάσει και πώς και ψηφίζουμε τον... «καλύτερο» θάνατο!

Στον κόσμο του Game of Thrones ο θάνατος είναι μια καθημερινή υπόθεση. Για τoν συγγραφέα George R.R. Martin θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και μια μάλλον αγαπημένη συνήθεια! Έτσι, σε 7 κύκλους της σειράς έχουμε χάσει περισσότερους από 200 χαρακτήρες, μερικούς από τους οποίους με τρόπους που δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε…

Σίγουρα στον 8ο και τελευταίο κύκλο του GOT τα πράγματα θα γίνουν ακόμη… χειρότερα. Εδώ θα είμαστε για να το διαπιστώσουμε. Και για την ακρίβεια θα είμαστε συντονισμένοι στη Nova που προβάλλει κατ’ αποκλειστικότητα, ταυτόχρονα με την Αμερική, τον 8ο κύκλο του Game of Thrones. Μετά την προβολή του (στις 04:00 τα ξημερώματα) κάθε επεισόδιο ανεβαίνει στο Nova On Demand για να το απολαύσουμε όποια στιγμή θέλουμε.

Παράλληλα, μπορούμε να ξαναθυμηθούμε όλους τους θανάτους που έχουμε «ζήσει» -και  όλους τους κύκλους γενικά στο κανάλι NovaThronesHD που έως τις 31 Μαΐου προβάλλεται ένας κύκλος κάθε εβδομάδα με δύο επεισόδια τις καθημερινές και μαραθώνιους τα Σαββατοκύριακα ( ♥ ) καθώς και αποκλειστικό backstage υλικό! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Μήπως να μάθουμε επιτέλους ποιος θα καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο; Ελάτε τώρα! Λίγες εβδομάδες υπομονή! Εδώ περιμέναμε 20 μήνες για την πρεμιέρα του 8ου κύκλου. Ας το γιορτάσουμε λοιπόν όπως του αξίζει: Με μια αναδρομή στους πιο συγκλονιστικούς, τους πιο τραγικούς, τους πιο φρικιαστικούς, τους πιο… wtf θανάτους του GOT.

1ος κύκλος

Βισέρις Ταργκάριεν

Ο αδερφός της Νταϊνέρις ήταν βάναυσος και υπερβολικά φιλόδοξος στην προσπάθεια του να αποκτήσει τον Σιδερένιο Θρόνο. Δεν δίστασε να πουλήσει την αδερφή του στον Καλ Ντρόγκο, αλλά εκείνος τελικά αγάπησε την Νταϊνέρις και αντάμειψε τον Βισέρις με αυτό που πάντα επιθυμούσε: μία «χρυσή κορώνα».

Ρόμπερτ Μπαράθιον

Ο Άρχοντας των Επτά Βασιλείων είχε τις αδυναμίες του: γυναίκες, φαγητό, πότο και κυνήγι. Εκμεταλλευόμενη τις δύο τελευταίες, η σύζυγός του Σέρσει διέταξε τον ανηψιό της Λάνσελ να μεθύσει τον Ρόμπερτ σε ένα κυνήγι. Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του Ρόμπερτ από ένα αγριογούρουνο. Με τον θάνατο του, οι Λάνιστερ εδραιώθηκαν στην εξουσία του Γουέστερος.

Ένταρτν (Νεντ) Σταρκ

Ο Νεντ Σταρκ ήταν υπερβολικά δίκαιος και έντιμος για να κερδίσει στο παιχνίδι του θρόνου. Καταλαβαίνοντας την πλεκτάνη που είχε στηθεί γύρω του, αναγκάζεται να ομολογήσει ότι σχεδίαζε προδοσία ενάντια στον βασιλιά Τζόφρεϊ, με την ελπίδα ότι η τιμωρία του θα ήταν η εξορία. Δεν είχε υπολογίσει όμως τη βαρβαρότητα του Τζόφρεϊ, ο οποίος διέταξε τον απαγχονισμό του Νεντ Σταρκ δια χειρός του βασιλικού εκτελεστή Ίλυν Πέιν.

Με τον θάνατο του Αρχοντα του Βορρά, που μέχρι στιγμής ήταν από τους αγαπημένους πρωταγωνιστές, όποιος δεν είχε καταλάβει τι σημαίνει Game of Thrones πλέον αντιλήφθηκε ότι τα πράγματα σε αυτήν τη σειρά εξελίσσονται μάλλον απρόβλεπτα…

Καλ Ντρόγκο

Ο Καλ Ντρόγκο υπέστη μία μικρή πληγή κατά τη διάρκεια μονομαχίας με έναν κατώτερό του που αμφισβήτησε την εξουσία του. Δυστυχώς, μία σκλάβα μάγισσα προσφέρθηκε να τον θεραπεύσει. Στην πραγματικότητα, τον δηλητηρίασε και τον άφησε σε κώμα ως εκδίκηση για την καταστροφή του χωριού της από τους Ντοθράκι. Η Νταϊνέρις αναγκάζεται να δώσει τη «χαριστική βολή» στον άνδρα της.

2ος κύκλος

Ρένλι Μπαράθιον

Ο πιο σημαντικός θάνατος του δεύτερου κύκλου. Η δολοφονία του ενορχηστρώθηκε από τον ίδιο του τον αδερφό, Στάνις, και την ιέρεια του θεού του Φωτός Μελισσάνδρη στο πλαίσιο μίας μαγικής τελετουργίας: μία σκιά με το πρόσωπο του Στάνις κάρφωσε τον Ρένλι στην καρδιά.

Ένας διεκδικητής λιγότερος για τον Σιδερένιο Θρόνο

Μέιστερ Λούιν

Ο σοφός γέροντας τραυματίστηκε θανάσιμα όταν οι δυνάμεις του Θίον Γκρέιτζοϊ (που είχε προηγουμένως καταλάβει το Γουίντερφελ) τον πρόδωσαν και παρέδωσαν την πόλη στον Ράμσεϊ Μπόλτον. Ο Λούιν διέφυγε αιμορραγώντας στο δάσος, όπου συνάντησε τους Μπραν και Ρίκον Σταρκ, την Όσα και τον Χόντορ. Η Όσα έδωσε στο Λούιν ένα γρήγορο τέλος.

3ος κύκλος

Τζέορ Μόρμοντ

Ο αρχηγός της Νυχτερινής Φρουράς και μέντορας του Τζον Σνόου πέθανε προδομένος από τους ίδιους του τους άνδρες κατά τη διάρκεια αποστολής πέρα από το Τείχος.

Ταλίσα Σταρκ 

Ο «Κόκκινος Γάμος» ήταν το μεγάλο γεγονός του τρίτου κύκλου του Game of Thrones και είχε προκαλέσει σοκ στους θαυμαστές της σειράς σε όλο τον κόσμο.

Πρώτο θύμα στη διάρκεια του γαμήλιου δείπνου ήταν η γυναίκα του Ρομπ Σταρκ, Ταλίσα, η οποία ήταν έγκυος κιόλας στο παιδί τους. Πέθανε από μαχαιριές στην κοιλιά.

Ρομπ Σταρκ

Ο Ρομπ Σταρκ πολεμούσε ενάντια στους Λάνιστερ και μάλιστα έδειχνε να κερδίζει. Προδόθηκε όμως από τον σύμμαχό του στο Βορρά Ρους Μπόλτον και τους Φρέι με τους οποίους θα συγγένευε μέσω του γάμου του θείου του, δηλαδή με τον «Κόκκινο γάμο».

Αφού τραυματίστηκε από βέλη, ο Ρομπ Σταρκ δέχτηκε το τελειωτικό χτύπημα από τον Μπόλτον, που του ψιθύρισε στο αυτί την αξέχαστη φράση: «Οι Λάνιστερ στέλνουν τα χαιρετίσματά τους».

Και έτσι ξαφνικά το GOT έχασε τον πρώτο πραγματικό ήρωά του…

Κάτλιν Σταρκ

Υπό τους ήχους του τραγουδιού των Λάνιστερ, έπεσε και η Κάτλιν Σταρκ κατά τον «Κόκκινο Γάμο». Μπροστά στα μάτια της είχαν ήδη δολοφονηθεί ο πρωτότοκος της γιος, η νύφη της και το αγέννητο εγγόνι της. Ένας από τους Φρέι έκοψε τον λαιμό της Κάτλιν Σταρκ, ενώ εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.

4oς κύκλος

Τζόφρεϊ Μπαράθιον

Μπορεί ο «Μοβ Γάμος» να μην ήταν τόσο εντυπωσιακός όσο ο «Κόκκινος Γάμος», αλλά ο θάνατος του Τζόφρεϊ Μπαράθιον ήταν μια ανατροπή στη σειρά που ως θεατές μας έδωσε αρκετή ικανοποίηση.

Μετά από πολλά βασανιστήρια και ιδίως εις βάρος της Σάνσα Σταρκ, ο κακός μονάρχης βρήκε τον θάνατο που του άξιζε, στον γάμο του με την Μάρτζερι Ταϊρέλ. Καταπίνοντας το δηλητήριο, ο Τζόφρεϊ πέθανε στα χέρια της μητέρας του Σέρσεϊ, αφρίζοντας και σφαδάζοντας από πόνο.

(Συγχαρητήρια στον Martin και τους δημιουργούς του GOT! )

Όμπεριν Μαρτέλ

Ίσως να πρόκειται για έναν από τους πιο βάρβαρους και αναπάντεχους θανάτους που έχουν σημειωθεί στο Game of Thrones.

Το μόνο που ήθελε, ήταν το κεφάλι του «Βουνού», Γκρέγκορ Κλιγκέιν, που είχε βιάσει και δολοφονήσει την αγαπημένη του αδερφή Έλια και τα παιδιά της, κατά την άλωση του King’s Landing μετά την προδοσία των Λάνιστερ. Ο Όμπεριν Μαρτέλ αποφάσισε να εκπροσωπήσει τον Τύριον Λάνιστερ στη δίκη δια μονομαχίας, κόντρα στον Κλιγκέιν.

Τα πράγματα πηγαίνουν αξιοσημείωτα καλά για τον Όμπεριν στη διάρκεια της μονομαχίας. Μάλιστα φτάνει μια κίνηση πριν να τελειώσει τον Κλιγκέιν. Κι εκεί θολώνει το μυαλό του ζητώντας εκτός από εκδίκηση και μια ομολογία. Μια μοιραία στιγμή, καθώς το «Βουνό» ξαναπαίρνει τον έλεγχο και σκοτώνει τον Όμπεριν Μαρτέλ, συνθλίβοντάς του το κεφάλι με τα χέρια του. Σοκ.

Ίγκριτ 

Ο έρωτας στο Γουέστερος έχει αποδειχθεί… μοιραίος στο Game of Thrones. Η Ιγκριτ, μια Wildling, και ο Τζον Σνόου γνώρισαν τον έρωτα βόρεια του Τείχους, όταν εκείνος μόλις είχε γίνει μέλος της Νυχτερινής Φρουράς, κάτι που αποτελούσε εμπόδιο στη σχέση τους.

Όταν οι Wildlings επιτέθηκαν στο Μαύρο Κάστρο, ο Τζον Σνόου κατάφερε να μιλήσει με την Ίγκριτ παίρνοντας την έστω και για λίγο με το μέρος του. Ωστόσο οι προσπάθειες του αποδείχθηκαν μάταιες, καθώς λίγα δευτερόλεπτα μετά η κοκκινομάλλα πεθαίνει στα χέρια του, χτυπημένη από τον μικρό Όλλι.

Τάιγουιν Λάνιστερ

Οι Λάνιστερ είναι η οικογένεια που περιλαμβάνει, κατά πλειοψηφία, τους χειρότερους ανθρώπους. Με διαφορά, ο χειρότερος ήταν ο πάτερ φαμίλιας, Τάιγουιν Λάνιστερ. Ο ισχυρότερος άνθρωπος του Γουέστερος πεθαίνει σε μια καθόλου… ένδοξη στιγμή.

Ο γιος του Τύριον, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε θάνατο από τον ίδιο του τον πατέρα, δραπετεύει από τη φυλακή και κατευθύνεται προς την κάμαρα του Τάιγουιν, όπου βρίσκει την ερωμένη του Σάι στο κρεβάτι του πατέρα του. Την πνίγει, κλαίγοντας.

Ο πατέρας του είναι απασχολημένος στην τουαλέτα, αλλά ο Τύριον τον επισκέπτεται σε αυτήν την… ιδιαίτερη στιγμή του και μετά από μια σύντομη συζήτηση, τον σκοτώνει χρησιμοποιώντας μια βαλλίστρα.

5ος κύκλος

Στάνις Μπαράθιον

Ο θάνατος του Στάνις Μπαράθιον από το χέρι της Μπριάν του Ταρθ πρέπει να έκανε πολλούς θεατές να αισθανθούν ηθική δικαίωση, καθώς είχε μετατραπεί σταδιακά σε έναν από τους πιο μισητούς χαρακτήρες της σειράς, ιδιαίτερα αφότου θυσίασε με ιδιαίτερα επώδυνο τρόπο την ίδια του την (αξιαγάπητη) κόρη στον θεό του Φωτός.

Ο Στάνις ήταν αδελφός του βασιλιά Ρόμπερτ και ο νόμιμος κληρονόμος του θρόνου, δεδομένου ότι όλα τα παιδιά του Ρόμπερτ ήταν στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα της αιμομικτικής σχέσης της Σέρσει και του Τζέιμι Λάνιστερ.

Κι έτσι, οι Μπαράθιον τέθηκαν εκτός διεκδίκησης του Σιδερένιου Θρόνου.

Τζον Σνόου 

Ο Τζον Σνόου χάνει μερικούς πόντους στην κατηγορία «Νεκροί» διότι αναστήθηκε τελικά με τη βοήθεια της Μελισσάνδρης και του Αρχοντα του Φωτός… Ωστόσο, οι θεατές του GOT συγκλονίστηκαν από το απρόσμενο γεγονός του (ενδεχόμενου) θανάτου του κορυφαίου πρωταγωνιστή και αγαπημένου ήρωα της σειράς.

Και μόνο που ο 5ος κύκλος έκλεισε με τον Τζον Σνόου μαχαιρωμένο στην καρδιά, ήταν αρκετό για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και συζητήσεων. «Πέθανε ο Τζον Σνόου;» ήταν το μόνιμο ερώτημα επί μήνες.

Πάντως, μέχρι την ανάστασή του στον επόμενο κύκλο, ο επικεφαλής της Νυχτερινής Φρουράς είχε πέσει νεκρός στη διάρκεια ανταρσίας στο Μαύρο Κάστρο, εξαιτίας της  «προδοσίας» του να τα «βρει» με τους Wildlings. Τα «αδέλφια» του τον δολοφόνησαν φωνάζοντας: «Για τη φρουρά».

6ος κύκλος

Το Κοράκι με τα τρία μάτια

Ένα μυστηριώδες και μαγικό ον, το Κοράκι με τα τρία μάτια, κάλεσε τον Μπραν Σταρκ μέσα από τα όνειρά του, φέρνοντάς τον βόρεια του Τείχους για να ακονίσει τις μαγικές ικανότητές του.

Η ανυπομονησία του Μπραν, όμως, οδηγεί σε μια συνάντηση με τον ηγέτη των White Walkers, Night King, στη διάρκεια ενός οράματος. Δυστυχώς, αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Night King να μπει στο σπήλαιο του Κορακιού και τον σκοτώσει χωρίς έλεος.

Χόντορ

Ο αγαπητός μας γίγαντας που στάθηκε πιστός δίπλα στον Μπραν, δεν έχασε μάταια τη ζωή του. Ο τρόπος που πεθαίνει μάλιστα λύνει το μυστήριο πίσω από τη μοναδική λέξη που χρησιμοποιούσε και η οποία έγινε και το όνομά του.

Η μεγαλύτερη ανατροπή πάντως αφορά τη φράση «Κράτα την πόρτα». Στη μοιραία σκηνή, ο γίγαντας αγωνίζεται να κρατήσει κλειστή μια πόρτα, εμποδίζοντας έτσι τα ζόμπι να φτάσουν στους Μπραν και Μερίν. Δυστυχώς, ο Χόντορ καταλήγει να θυσιάζεται για τον νεαρό Σταρκ, στην πιο συναισθηματικά φορτισμένη σκηνή της σειράς μέχρι στιγμής.

Ράμσεϊ Μπόλτον

The bastard is dead! Ένας από τους πιο τρομακτικούς και σαδιστικούς «κακούς» της σειράς, ο Ράμσεϊ, νόθος γιος του άρχοντα Ρους Μπόλτον, λάτρευε να βασανίζει, ακόμη και να ακρωτηριάζει ανθρώπους που κρατούσε αιχμαλώτους. Μεταξύ αυτών που πέρασαν από τα χέρια του ήταν η γυναίκα του Σάνσα Σταρκ, την οποία βίασε και βασάνισε ψυχολογικά.

Η ώρα του Ράμσεϊ Μπόλτον φθάνει μετά την ήττα του από τον Τζον Σνόου στο επικό επεισόδιο του GOT η «Mάχη των Mπάσταρδων». Ο βασανιστής κατασπαράσσεται από τα ίδια του τα σκυλιά, με την Σάνσα Σταρκ να παρακολουθεί αγέρωχη, παίρνοντας την εκδίκησή της.

Τόμεν Μπαράθιον

Η εκδίκηση της Σέρσεϊ. Φαινόταν πως όλα είχαν τελειώσει για τη Σέρσει Λάνιστερ, ειδικά μετά τη σύλληψη και το δημόσιο εξευτελισμό της. Αλλά η πανούργα βασίλισσα δεν θα μπορούσε βέβαια να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα! Κατέστρεψε τους εχθρούς της, όπως ο Υψηλός Σπουργίτης, μαζί και τους Μάρτζερι και Λόρας Ταϊρέλ, ανατινάζοντας το ιερό του Μπέιλορ.

Παρά το γεγονός ότι το ζόμπι της, Γκρέγκορ Κλιγκέιν, έσπευσε να σύρει δια της βίας το αγαπημένο της παιδί, Τόμεν, έξω από το ιερό για να το σώσει, εκείνος αποφασίζει να αυτοκτονήσει πέφτοντας στο κενό από το παράθυρο του δωματίου του στο παλάτι, μην αντέχοντας το χαμό της γυναίκας του Μάρτζερι.

7ος κύκλος

Οι κόρες Μαρτέλ

Ο Γιούρον Γκρέιτζοϊ ξεκληρίζει τον οίκο Μαρτέλ για χάρη της Σέρσεϊ Λάνιστερ. Από τα χέρια του πεθαίνουν δύο κόρες του Όμπεριν Μαρτέλ, ενώ και η Σέρσεϊ δίνει ένα φιλί – δηλητήριο στην τρίτη, παίρνοντας εκδίκηση για την αντίστοιχη δολοφονία της κόρης της Μυρσέλα από την Ελάρια Σαντ.

Ολένα Ταϊρέλ 

Στο 3ο επεισόδιο του 7ου κύκλου της σειράς, μετά τη νίκη στο Χάιγκαρντεν, ο Τζέιμι Λάνιστερ ολοκληρώνει τον αφανισμό του οίκου Ταϊρέλ, υποχρεώνοντας την γιαγιά Ολένα να πιει δηλητήριο.

Η αγαπημένη μας Ολένα ανταποδίδει το δηλητήριο, αποκαλύπτοντας ότι ήταν εκείνη που συνωμότησε για τη δολοφονία του γιού του Τζόφρι. Αλλά πλέον είναι πολύ αργά για τον Σερ Τζέιμι να την δολοφονήσει με άλλον, πιο σκληρό τρόπο…

Θόρος του Μιρ

Ο Θόρος του Μιρ, ο ιερέας του θεού του Φωτός και μέλος της Αδελφότητας Χωρίς Λάβαρα βρίσκει έναν παγωμένο θάνατο μετά την επίθεση μιας Πολικής Αρκούδας – Ζόμπι, βόρεια του Τείχους στη διάρκεια της αποστολής για την αιχμαλωσία ενός νεκροζώντανου.

Η ειρωνεία είναι ότι ο Θόρος του Μιρ είναι εκείνος που μπορεί να αναστήσει ανθρώπους και τώρα βρίσκει τον θάνατο από ένα νεκρό επί της ουσίας πλάσμα.

Πήτερ Μπέιλις 

Ο Αρχοντας Μπέιλις το βρήκε από εκεί που δεν το περίμενε. Μέσα στις δολοπλοκίες του για τη χειραγώγηση της Σάνσα Σταρκ, ξέχασε τη δύναμη της αδελφικής αγάπης. Σε μια αιφνιδιαστική τροπή, η Αρια Σταρκ κόβει τον λαιμό του «Μικροδάχτυλου» κατ’ εντολή της Σάνσα.

Κι έτσι, ο κόσμος του GOT χάνει την πιο ραδιούργα προσωπικότητά του με έναν δυσανάλογα απλό τρόπο.

Δράκος Βισέριον

Ο δράκος Βισέριον, το ένα από τα τρία «παιδιά» της Νταϊνέρις, χάνεται στη διάρκεια μάχης με τους νεκροζώντανους βόρεια του Τείχους, από τη λόγχη που πετάει εναντίον του ο Βασιλιάς της Νύχτας. Η πιο ανατριχιαστική στιγμή του 7ου κύκλου του GOT είναι όταν ο Βασιλιάς της Νύχτας μετατρέπει τον Βισέριον σε ζόμπι.

Μπέντζεν Σταρκ

Ο Μπέντζεν Σταρκ, ο αγαπημένος θείος του Τζον Σνόου, εμφανίζεται για άλλη μια φορά ως από μηχανής θεός και αυτή τη φορά σώζει τον πρωταγωνιστή του Game of Thrones από τα χέρια του Στρατού των Νεκρών και γίνεται ο ίδιος λεία τους.

Δεδομένου ότι το στάτους του Μπέντζεν Σταρκ σε σχέση με το πόσο ζωντανός ή πόσο νεκρός είναι παρέμενε κάπως απροσδιόριστο, προκαλεί εντύπωση ο θάνατός του από τα ζόμπι.

And the winner is… 

Μετά την ψηφοφορία που διενεργήθηκε από το GOT team του in.gr για τον κορυφαίο θάνατο στο Game of Thrones τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

  1. «Κόκκινος Γάμος» – Ρόμπ Σταρκ
  2. Όμπεριν Μαρτέλ
  3. Τζόφρεϊ Μπαράθιον

Μπορείτε κι εσείς να διαλέξετε τον δικό σας «αγαπημένο» θάνατο στο GOT. Μέχρι στιγμής. Γιατί όπως είναι αναμενόμενο ο 8ος κύκλος θα είναι ακόμη πιο βίαιος και πιο σοκαριστικός.

Είμαστε, λοιπόν, συντονισμένοι στη Nova για την κατ’ αποκλειστικότητα ταυτόχρονα με την Αμερική προβολή κάθε νέου επεισοδίου του Game of Thrones.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024