Η τηλεοπτική παρέα του Λόγω Τιμής επιστρέφει στους τηλεοπτκούς μας δέκτες και οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου κύκλου επεισοδίων της σειράς κάνουν ήδη το γύρο του Διαδικτύου.

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου της σειράς Λόγω Τιμής, έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες φωτογραφίες έχουν δημοσιευθεί στα social media των πρωταγωνιστών και της παραγωγής.

 

Όπως ενημέρωσε ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο προφίλ του στο Instagram, μια πολύ γνωστή ηθοποιός θα υποδυθεί την σύζυγό του στο νέο Λόγω Τιμής.

Σύμφωνα με τη φωτογραφία ο ηθοποιός Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος θα ερμηνεύει τον σύζυγο της Βίκυς Βολιώτη, ενώ η Μαρία Ναυπλιώτου θα υποδυθεί την όμορφη σύζυγο του Μαρκουλάκη.

Τα δύο ζευγάρια του Λόγω Τιμής πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και ο Μαρκουλάκης σχολίασε:

«Λόγω Τιμής, εδώ οι παιδικοί φίλοι, Ηρώ και Μιχάλης, με τα ζευγάρια τους, δηλαδή, εγώ με τη Βίκυ που είμαστε φίλοι από πάντα και που είναι παντρεμένη με τον Οδυσσέα που είναι όμως και αδελφός μου στο «Φάρο» και που σκηνοθέτησε το «Masterclass» που λάμπει η Μαρία που εδώ είναι η γυναίκα μου!».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram o Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: