Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φλόριντα: 10χρονη βρέθηκε αντιμέτωπη με καρχαρία και νίκησε

Φλόριντα: 10χρονη βρέθηκε αντιμέτωπη με καρχαρία και νίκησε

Ο λόγος για ένα μόλις 10 ετών κορίτσι, το οποίο παρά το γεγονός ότι δέχθηκε επίθεση από καρχαρία σε παραλία της Φλόριντα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, πάλεψε και τελικά κατάφερε να μείνει ζωντανή, βγαίνοντας νικήτρια από αυτή την άνιση μάχη και μάλιστα μέσα σε θάλασσα

Είναι ζωντανή, έχει όλα τα μέλη της και ποζάρει στην κάμερα με ένα τεράστιο χαμόγελο και το λούτρινο ζωάκι της αγκαλιά.

Ο λόγος για ένα μόλις 10 ετών κορίτσι, το οποίο παρά το γεγονός ότι δέχθηκε επίθεση από καρχαρία σε παραλία της Φλόριντα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, πάλεψε και τελικά κατάφερε να μείνει ζωντανή, βγαίνοντας νικήτρια από αυτή την άνιση μάχη και μάλιστα μέσα σε θάλασσα.

Μπορεί ο καρχαρίας να δάγκωσε το μικρό κορίτσι στα πόδια και στο χέρι, ωστόσο είναι το μόνο που κατάφερε να κάνει στη 10χρονη, αφήνοντάς της κάποιες ουλές, ως ενθύμιο της μεγάλης περιπέτειας στη θάλασσα της Φλόριντα.

Βέβαια, αυτές οι ουλές αποτελούν ένα μικρό τίμημα μπροστά στον άθλο της να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της, να νικήσει και να μείνει ζωντανή.

Πρόκειται για την Peyton Shields, η οποία επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην παραλία Crescent, σε απόσταση 40 μιλίων βόρεια από την πασίγνωστη Daytona Beach, όταν δέχθηκε την επίθεση από έναν καρχαρία, ο οποίος είχε κρυφτεί στα κύματα.

Ο καρχαρίας κάρφωσε τα δόντια του και στα δύο πόδια του κοριτσιού και αμέσως μετά, τη δάγκωσε και στο αριστερό χέρι.

Ο πατέρας του παιδιού δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ: «Την είδα να βγαίνει από τη θάλασσα με αίματα στο χέρι και στα πόδια. Έτρεξα αμέσως κοντά της. Από απόσταση νόμιζα πως είχε κτυπήσει, όταν πήγα κοντά, είδα τι είχε συμβεί και τη μετέφερα αμέσως στο νοσοκομείο».

Η μικρή Πέιτον, παρ’ ότι τρομοκρατήθηκε, δήλωσε ότι μόλις γίνει καλά, θα βουτήξει και πάλι στη θάλασσα, καθώς είναι η μεγάλη της αγάπη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024