Την αθώωση του πάλαι ποτέ «στρατηγού » του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Τσουκάτου, ο οποίος δικάζεται για συνέργεια σε δωροδοκία υπαλλήλων του ΟΤΕ εισηγήθηκε σήμερα Τετάρτη η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ελένη Σκεπαρνιά

Την αθώωση του πάλαι ποτέ «στρατηγού » του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Τσουκάτου, ο οποίος δικάζεται για συνέργεια σε δωροδοκία υπαλλήλων του ΟΤΕ εισηγήθηκε σήμερα Τετάρτη η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ελένη Σκεπαρνιά, η οποία συνεχίζει για δεύτερη μέρα την αγόρευσή της στην υπόθεση για τα αποκαλούμενα «μαύρα ταμεία» της Siemens .

Σύμφωνα με την εισαγγελική λειτουργό ο Θ. Τσουκάτος πήρε το 1 εκ. μάρκα το 1999 από κεντρικό λογαριασμό της Siemens στην Αυστρία , το οποίο δεν πείστηκε ότι πήγε στα ταμεία του κόμματος όπως ο ίδιος ισχυρίζεται αλλά σε υπαλλήλους του ΟΤΕ. Ωστόσο επειδή δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν από την έρευνα οι αποδέκτες υπάλληλοι των «δώρων», η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση τόσο για τον Θ. Τσουκάτο, όσο και για τα παρένθετα πρόσωπα μέσα από λογαριασμούς των οποίων διακινήθηκαν τα επίμαχα χρηματικά ποσά.

Ο συνήγορός του Θ. Τσουκάτος, Διονύσης Γκούσκος δήλωσε μετά την εισαγγελική πρόταση για τον εντολέα του : « Η πρόταση της κ. Εισαγγελέως περί αθώωσης του Θ. Τσουκάτου ανεξαρτήτως της εσφαλμένης αιτιολογίας της, είναι μία πρώτη δικαίωση της Δικαιοσύνης και της λογικής» .

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr