Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Siemens: Πρόταση εισαγγελέα για αθώωση Τσουκάτου

Υπόθεση Siemens: Πρόταση εισαγγελέα για αθώωση Τσουκάτου

Την αθώωση του πάλαι ποτέ «στρατηγού » του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Τσουκάτου, ο οποίος δικάζεται για συνέργεια σε δωροδοκία υπαλλήλων του ΟΤΕ εισηγήθηκε σήμερα Τετάρτη η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ελένη Σκεπαρνιά

Την αθώωση του πάλαι ποτέ «στρατηγού » του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Τσουκάτου, ο οποίος δικάζεται για συνέργεια σε δωροδοκία υπαλλήλων του ΟΤΕ εισηγήθηκε σήμερα Τετάρτη η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ελένη Σκεπαρνιά, η οποία συνεχίζει για δεύτερη μέρα την αγόρευσή της στην υπόθεση για τα αποκαλούμενα «μαύρα ταμεία» της Siemens .

Σύμφωνα με την εισαγγελική λειτουργό ο Θ. Τσουκάτος πήρε το 1 εκ. μάρκα το 1999 από κεντρικό λογαριασμό της Siemens στην Αυστρία , το οποίο δεν πείστηκε ότι πήγε στα ταμεία του κόμματος όπως ο ίδιος ισχυρίζεται αλλά σε υπαλλήλους του ΟΤΕ. Ωστόσο επειδή δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν από την έρευνα οι αποδέκτες υπάλληλοι των «δώρων», η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση τόσο για τον Θ. Τσουκάτο, όσο και για τα παρένθετα πρόσωπα μέσα από λογαριασμούς των οποίων διακινήθηκαν τα επίμαχα χρηματικά ποσά.

Ο συνήγορός του Θ. Τσουκάτος, Διονύσης Γκούσκος δήλωσε μετά την εισαγγελική πρόταση για τον εντολέα του : « Η πρόταση της κ. Εισαγγελέως περί αθώωσης του Θ. Τσουκάτου ανεξαρτήτως της εσφαλμένης αιτιολογίας της, είναι μία πρώτη δικαίωση της Δικαιοσύνης και της λογικής» .

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024