Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άστατος και την Τετάρτη ο καιρός: Πού αναμένονται βροχές, καταιγίδες και... χαλάζι

Άστατος και την Τετάρτη ο καιρός: Πού αναμένονται βροχές, καταιγίδες και… χαλάζι

Επιμένει ο άστατος καιρός, καθώς για την Τετάρτη αναμένονται νέες βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται και από τοπικές χαλαζοπτώσεις

Επιμένει ο άστατος καιρός, καθώς για την Τετάρτη αναμένονται νέες βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται και από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο Αθηνών, στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά -στα κεντρικά και τα βόρεια- θα πυκνώσουν και θα «δώσουν» βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα καιρικά φαινόμενα, μάλιστα, ενδέχεται να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, 8 έως 17 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, 5 έως 19 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, 14 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 10 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στο μεταξύ, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας, όταν και σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς.

Αντίστοιχο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη, με τον υδράργυρο να φθάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024