Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai Venue: Downsizing εξ Αμερικής

Hyundai Venue: Downsizing εξ Αμερικής

Η κορεατική φίρμα παρουσίασε στην Νέα Υόρκη ένα νέο SUV μοντέλο συναφές τεχνολογικά και σχεδιαστικά αλλά μικρότερο από το Κοna το οποίο μένει να αποδειχθεί αν θα διασχίσει τον Ατλαντικό σε δεύτερό χρόνο, αποτελώντας ένα πιο off-road alter ego του μικρότερου SUV της Hyundai.

Ένα νέο compact SUV προσθέτει η Hyundai στην γκάμα της από την αμερικανική μητρόπολη, όπου παρουσιάζει το νέο Venue, ένα crossover το οποίο αν και υιοθετεί μια πιο καθαρόαιμη περιπετειώδη σχεδιαστική λογική έχει μικρότερες διαστάσεις από το Kona.

Για του λόγου το ακριβές, το Venue έχει κατά 13,0 εκατοστά μικρότερο μήκος και κατά 3,05 εκ. μικρότερο πλάτος από το Hyundai Kona, αυξάνοντας παράλληλα οριακά το ύψος του  κατά 1,52 εκ. όπως επιβάλλει η πιο τετραγωνισμένη αισθητική του.

Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, το Venue εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων σε συνδυασμό με κιβώτιο CVT έξι σχέσεων χωρίς η Hyundai προς το παρόν να δίνει περαιτέρω διευκρινίσεις για τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Αυτό που η κορεατική φίρμα επίσης δεν διευκρινίζει είναι το κατά πόσο τα σχέδιά της για το νέο SUV, προβλέπουν την έλευσή του στην ευρωπαϊκή αγορά ως ενός πιο περιπετειώδους αισθητικά alter ego του Kona με το οποίο μοιράζεται την πλειονότητα των εξοπλιστικών του χαρακτηριστικών σε επίπεδο ασφάλειας, συστημάτων υποβοήθησης και τεχνολογικών εφαρμογών.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024