Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σιόβας σταμάτησε τη Ρεάλ που έσωσε την παρτίδα με Μπενζεμά

Ο Σιόβας σταμάτησε τη Ρεάλ που έσωσε την παρτίδα με Μπενζεμά

Πολύ κοντά σε ακόμα ένα στραπάτσο βρέθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης που κινδύνεψε με ήττα από τη Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα, αλλά χάρη στο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά (1-1) έσωσε τα προσχήματα

Δεν λέει να τελειώσει το φετινό μαρτύριο για τη Ρεάλ Μαδρίτης που βλέπει σαν αγγαρεία όλα τα παιχνίδια της πλέον. Οι Μαδριλένοι που δεν έχουν πλέον στόχους μπορούν απλώς να σκέφτονται το «αύριο» με κάποια αισιοδοξία, γιατί το «τώρα» κρύβει κινδύνους.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα, η Βασίλισσα βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολάρα του 24χρονου αριστερού μπακ Τζόναθαν Σίλβα που αιφνιδίασε τον Νάβας και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ έκλεψε την μπάλα από τον Ντάνι Καρβαχάλ, την έδωσε στον Σίλβα κι αυτός με ωραίο πλασέ νίκησε τον πορτιέρε των Μαδριλένων (1-0).

Στην επανάληψη, χωρίς να αλλάξει κάτι ουσιαστικά στην απόδοσή της, η Ρεάλ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Καρίμ Μπενζεμά και τουλάχιστον απέφυγε τα χειρότερα.

Ο Γάλλος διεθνής φορ στο 58ο λεπτό του αγώνα πήρε το ριμπάουντ από κοντά και ισοφάρισε σε 1-1 για τους Μερένχες που δεν απείλησαν την ομάδα του Μαουρίσιο Πελεγκρίνο που έδειξε ικανή να κάνει τη ζημιά.

ΛΕΓΚΑΝΕΣ (Μαουρίσιο Πελεγκρίνο): Κουέγιαρ, Νιόμ, Μπουστίνθα, Ομέρουο, Σιόβα, Χόναταν Σίλβα, Βέσγα, Ρουμπέν Πέρεθ, Εράσο, Μπρέιθγουεϊτ, Καρίγιο.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Μόντριτς, Καζεμίρο, Φέντε Βαλβέρδε, Ασένσιο, Μπενζεμά, Ίσκο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024