Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Champions League : «Τσεκάρονται» τα πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά

Champions League : «Τσεκάρονται» τα πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά

Γιουβέντους - Άγιαξ και Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεκδικούν απόψε (16/4, 22:00) τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Champions League

Το Champions League επιστρέφει απόψε στις οθόνες μας (16/4, 22:00) και επικυρώνονται τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο ένα παιχνίδι, Γιουβέντους και Άγιαξ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους μετά το 1-1 στο Άμστερνταμ. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δε μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μάριο Μάτζουκιτς και Τζιόρτζιο Κιελίνι, οι οποίοι δεν κατάφεραν να βρίσκονται στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού.

Τη θέση του 32χρονου Κροάτη επιθετικού αναμένεται να πάρει είτε ο Μόιζε Κεν, είτε ο Ντόουγκλας Κόστα, ενώ τη θέση του Κιελίνι θα πάρει ο Ρουγκάνι. Παράλληλα επιστρέφει και ο Εμρέ Τσαν ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Στην αντίπερα όχθη, ο «Αίαντας» θα παραταχθεί χωρίς τον Αργεντίνο αριστερό μπακ, Νίκολας Ταλιαφίκο, ο οποίος είναι τιμωρημένος και τον Μπαντέ (τραυματίας), ενώ στη διάθεση του Έρικ Τεν Χαγκ θα βρίσκεται κανονικά ο 21χρονος μέσος, Φρένκι Ντε Γιονγκ, ο οποίος είχε αποχωρήσει τραυματίας από το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Εξέλσιορ.

Παρόλα αυτά βρίσκεται στην αποστολή και θα ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους οδηγήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα «μονομαχήσουν» στο «Καμπ Νου» για το ποια ομάδα θα είναι εκείνη που θα προκριθεί στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 1-0 υπέρ των «μπλαουγκράνα» δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του Βαλβέρδε, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να επαναλάβουν μια ανατροπή όπως στο Παρίσι κόντρα στην Παρί.

Ο προπονητής των Καταλανών ξεκούρασε πολλούς βασικούς παίκτες απέναντι στη Ουέσκα για το πρωτάθλημα, μεταξύ των οποίων και τον Λιονέλ Μέσι, έτσι η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί χωρίς τη γνωστή απουσία του Ραφίνια, ενώ αμφίβολος είναι και ο Βερμάελεν.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπαϊγί, Ερέρα και Βαλένσια, ενώ απών θα είναι και ο τιμωρημένος Λουκ Σο.

Οι «μάχες» και στα δύο γήπεδα αναμένονται με μεγάλη προσμονή για να δούμε ποιες θα είναι οι πρώτες ομάδες που θα «τσεκάρουν» πρώτες τα εισιτήρια τους για τη φάση των ημιτελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024