Δύο μέρες ρεπό ήταν αρκετές για τον Ολυμπιακό. Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ, οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις και πάλι στο φαληρικό κλειστό.
Το «παρών» έδωσαν όλοι οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, ο οποίος βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στις ΗΠΑ, λόγω ενός οικογενειακού του θέματος.
Οσο για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά, Γουίλ Τσέρι, πέρασε σήμερα (16/04) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και προχώρησε σε ατομική προπόνηση.
Ο Αμερικανός γκαρντ θα μπει κανονικά τις επόμενες μέρες με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού και θα ντεμπουτάρει στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.