Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο τραυματισμός του Κάζινς που τρομάζει τους Γουόριορς

Ο τραυματισμός του Κάζινς που τρομάζει τους Γουόριορς

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς των Γουόριορς αποχώρησε με πρόβλημα στον αριστερό τετρακέφαλο από το ματς με τους Κλίπερς και υπάρχουν φόβοι πως θα μείνει εκτός μέχρι το φινάλε της σεζόν

Οι Ουόριορς υπέστησαν οδυνηρή ήττα στο game 2 από τους Κλίπερς μετά και την ανατροπή του σκορ στην τελευταία περίοδο από την ομάδα του Λος Άντζελες, όμως αυτό δεν ήταν το μοναδικό αρνητικό για τους «πολεμιστές».

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας, Στιβ Κερ, είδε τον ΝτεΜάρκους Κάζινς να αποχωρεί από το παρκέ με πρόβλημα στον αριστερό τετρακέφαλο, κάτι που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στις τάξεις του συλλόγου.

Μάλιστα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το πρόβλημα του «Boogie» ο 53χρονος κάθε άλλο παρά καθησυχαστικός ήταν, αφού τόνισε πως ο τραυματισμός δείχνει αρκετά σημαντικός.

Πλέον, υπάρχουν φόβοι πως ο Κάζινς θα λείψει από την αγωνιστική δράση μέχρι και το τέλος της σεζόν, κάτι που όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσει από την μαγνητική που θα υποβληθεί εντός ολίγων ημερών.

Αν αυτό επαληθευθεί ιατρικά τότε θα μιλάμε για τον άτυχο της σεζόν στο ΝΒΑ. Ο Boogie Man έχασε τη μισή σεζόν λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα προς το τέλος της περσινής χρονιάς ως παίκτης των Κινγκς ακόμα. Επέστρεψε στις αρχές του Ιανουαρίου παίρνοντας σταδιακά όλο και περισσότερο χρόνο με τον Κερ να τον προορίζει για βασικό στη θέση «5». Στο διάστημα αυτό έδειχνε να βρίσκει σιγά σιγά τον πολύ καλό εαυτό του έχοντας 16.3 πόντους, 8.2 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ μέσο όρο.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024