Η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο δεν έχει τέλος αφού την Τρίτη, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ, σημειώθηκαν 43 παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά.
Συγκεκριμένα οι 32 παραβιάσεις έγιναν από 2 κατασκοπευτικά CN-235 και οι 11 από 2 σχηματισμούς F-16 (1×2 F-16 και 1×4 F-16).
Μάλιστα, υπήρξαν και 2 εικονικές αερομαχίες (εμπλοκές) με ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη που έσπευσαν να αναχαιτίσουν τα τουρκικά αεροπλάνα.
Οι παραβιάσεις έγιναν στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Τα τουρκικά αεροσκάφη προχώρησαν δε και σε 8 παραβάσεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.