Ναόμι Κάμπελ: Δείτε πώς ήταν κοριτσάκι η μαύρη γαζέλα
To διάσημο μοντέλο με μια ανάρτηση στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους την συγκίνησή της καθώς φέτος κλείνει 33 χρόνια στον χώρο της μόδας.
Η 48χρονη Ναόμι Κάμπελ δημοσίευσε στο προφίλ της μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, γιορτάζοντας την πολυετή καριέρα της στις πασαρέλες των σπουδαιότερων σχεδιαστών μόδας.
To διάσημο μοντέλο με μια ανάρτηση στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους την συγκίνησή της καθώς φέτος κλείνει 33 χρόνια στον χώρο της μόδας.
Στην ανάρτησή της στο Instagram τονίζει ότι η μητέρα της, Βαλερί Μόρις Κάμπελ, πίστεψε σε εκείνη και τα όνειρά της από την ηλικία των 3 ετών. Η αγάπη και η υποστήριξή της ήταν αυτό που της έδινε δύναμη στις δύσκολες στιγμές της καριέρας της.
Την γνωρίσαμε την δεκαετία του ’90. Η Ναόμι Κάμπελ περπάτησε στις πασαρέλες των σπουδαιότερων σχεδιαστών μόδας και φωτογραφήθηκε για τα μεγαλύτερα ediotorial μόδας όλου του κόσμου.

Σήμερα, με μια ανάρτηση στο Instagram και μια φωτογραφία που δύσκολα την αναγνωρίζεις, η Ναόμι Κάμπελ τονίζει ότι έχει μια αποστολή πλέον στον χώρο της μόδας.
«Πηγαίνω από αεροπλάνο σε αεροπλάνο, σχεδόν καθημερινά και δουλεύω συνεχώς. Οι φίλοι μου πάντα μου λένε να κατεβάσω ρυθμούς και να ξεκουραστώ, αλλά είμαι σε ένα σημείο της καριέρας μου, όπου το όραμά μου είναι ξεκάθαρο και τώρα είμαι σε μια αποστολή. Μια αποστολή για την ανάπτυξη της νέας, επόμενης γενιάς. Μια αποστολή για να διασφαλίσω ότι η βιομηχανία μου – η βιομηχανία της μόδας – είναι ένας χώρος ίσων ευκαιριών που υμνεί την διαφορετικότητα. Είμαι σε μια αποστολή να αλλάξω την αντίληψη της Αφρικής» σημειώνει στη λεζάντα της φωτογραφίας της.
- Απίστευτη στιγμή: Ο Σακίλ Ο’Νιλ πέρασε… μέσα από το videowall της εκπομπής (vid)
- Συνέλαβαν τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία στο Κολωνάκι – Την νάρκωσε και μετά την έκαψε
- Bloomberg: Διακοπές στην Ελλάδα; Όχι καλοκαίρι, ούτε Μύκονος και Σαντορίνη – Πού να πάτε
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
- The Lowdown – H νέα δραματική σειρά του Ίθαν Χοκ είναι ξεκαρδιστικά συγκινητική
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Για φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)













































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442