Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επέστρεψε στην κορυφή και περιμένει η Σίτι (1-3)

Επέστρεψε στην κορυφή και περιμένει η Σίτι (1-3)

Με πρωταγωνιστή τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος πέτυχε δυο τέρματα, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας με 3-1 και επέστρεψε στην κορυφή της Premier League. Σκόραρε για τους Λονδρέζους ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Η κορυφή και πάλι είναι γαλάζια. Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε όσο χρειαζόταν για να κάμψει την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας και να επικρατήσει με 3-1. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ ήταν ο κορυφαίος για τους Πολίτες, οι οποίοι πλέον περιμένουν το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα άρχισε το παιχνίδι με το πόδι στο γκάζι και έχασε στο 6΄ την πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού. Πλαγιοκόπημα του Νταβίντ Σίλβα από τα αριστερά, ο οποίος γύρισε προς το σημείο του πέναλτι, όμως ο Στέρλινγκ δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να κάνει το 1-0.

Ο Άγγλος επιθετικός ότι δεν έκανε σε αυτήν την φάση, το έκανε στο 15΄. Ωραία κάθετη πάσα του Ντε Μπρόινε στην πλάτη άμυνας και ο Στέρλινγκ με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το 1-0. Από εκεί και πέρα, η Σίτι ανέβασε την πίεση της έχασε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει και άλλο τέρμα, ωστόσο η αναποτελασματικότητα της δεν την άφηνε να αυξήσει το δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σίτι έλεγχε το παιχνίδι, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Πάλας.  Στο 65΄ όμως ο Στέρλινγκ είχε και πάλι την λύση για τους Πολίτες, με τον Άγγλο επιθετικό με ιδανικό πλασέ να κάνει το 2-0.

Τα πράγματα ζόρισαν λίγο από την παροδική μείωση του σκορ από τον Μιλιβόγεβιτς (81’), όμως το γκολ του Ζέσους στο 90΄ τελείωσε την υπόθεση νίκη και επανέφερε την Σίτι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024