«Σήμερα χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα πορεύονται στους δρόμους της ειρήνης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ενάντια στις επεμβάσεις, ενάντια στις βάσεις του θανάτου» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στη συγκέντρωση- εκδήλωση υποδοχής των ειρηνοδρόμων της 39ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης, απέναντι από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

«Δεν είναι μια ακόμη επετειακή εκδήλωση για να θυμόμαστε τις μεγάλες Μαραθώνιες Πορείες Ειρήνης από το παρελθόν. Αφορούν τα προβλήματα αυτά το σήμερα, αφορούν το μέλλον του λαού και της χώρας μας» επεσήμανε ο κ. Κουτσούμπας.

Ο γγ του ΚΚΕ σημείωσε ότι «πρέπει να δυναμώσει η πάλη ενάντια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ».

«Για αποδέσμευση, έξω από τα δεσμά αυτών των ιμπεριαλιστικών οργανισμών, για να σταματήσουν οι τεράστιοι στρατιωτικοί εξοπλισμοί για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ που μειώνουν συνεχώς χρήματα από την Υγεία, την Παιδεία, από την πρόνοια και τις κοινωνικές ανάγκες που πρέπει να πάνε στο λαό για την ευημερία του λαού και της νεολαίας» υπογράμμισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας για να καταλήξει: «και βεβαίως όλα αυτά τα ζητήματα πρέπει να αποτελέσουν βασικό κριτήριο ψήφου και στις εκλογές της 26ης Μάη».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr