Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γεροβασίλη: Ασφάλεια και εξωτερική πολιτική δεν είναι ζητήματα μικροπολιτική εκμετάλλευσης

Γεροβασίλη: Ασφάλεια και εξωτερική πολιτική δεν είναι ζητήματα μικροπολιτική εκμετάλλευσης

«Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ δεν βοηθούν δεν συνεισφέρουν με την αντιπολίτευση που κάνουν στα συγκεκριμένα ζητήματα», δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

«Στα ζητήματα της ασφάλειας, της εθνικής ασφάλειας και της εξωτερικής πολιτικής, θα έπρεπε οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης να στέκονται με την απαραίτητη σοβαρότητα, διότι δεν είναι ζητήματα για μικροπολιτική εκμετάλλευση», δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη από τα Ανώγεια όπου και βρίσκεται με την ευκαιρία εγκαινίων του νέου κλιμακίου του πυροσβεστικού Σώματος που συστάθηκε στο δήμο Ανωγείων για τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Η κ. Γεροβασίλης κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ ότι «δεν βοηθούν δεν συνεισφέρουν με την αντιπολίτευση που κάνουν στα συγκεκριμένα ζητήματα».

«Εμείς, θα κάνουμε αυτό το οποίο πιστεύουμε, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να ενισχύσουμε τα ζητήματα της ασφάλειας και αυτό κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε ότι η ελληνική αστυνομία και το πυροσβεστικό σώμα που «επλήγησαν δραματικά από τις πολιτικές των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα με πολύ σκληρή προσπάθεια τα δύο αυτά Σώματα αναρρώνουν, θα έπρεπε να τα σέβονται».

«Σε αστυνομία και πυροσβεστική οι εργαζόμενοι σε αυτά τα σώματα, αστυνομικοί και πυροσβέστες με αυτοθυσία δίνουν τη ζωή τους καθημερινά. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλα όσα λέγονται και ακούγονται», ανέφερε η κ. Γεροβασίλη προσθέτοντας ότι ο ελληνικός λαός είναι εδώ και μπορεί να κρίνει.

Όπως είπε η κ. Γεροβασίλη «όταν η ατζέντα χάνεται και δη στο οικονομικό πεδίο από πλευράς της αντιπολίτευσης, με την κυβέρνηση να τα έχει καταφέρει να βγει από το μνημόνιο, η ελληνική κοινωνία που έχει πληγωθεί πολύ βαθιά αντιλαμβάνεται ότι έχουν σταθεροποιηθεί οι συνθήκες και σιγά-σιγά αναρρώνουμε με σκληρές προσπάθειες. Σε αυτό το πεδίο λοιπόν η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει την ατζέντα της».

Και κατέληξε: «Επομένως στις δύσκολες στιγμές θα παίζει με τα ζητήματα ασφάλειας που έτσι και αλλιώς είναι μία διαρκής μάχη που δεν έχει αρχή και τέλος».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024