Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι πρέπει να κάνει μία μαμά χωρίς ενοχές

Τι πρέπει να κάνει μία μαμά χωρίς ενοχές

Δώστε σταθερό ραντεβού με τις φίλες σας ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε το χρόνο σας και διασκεδάστε όπως παλιά

Όταν είσαι μαμά, ξέρεις ότι δεν χρειάζεσαι κανένα να σου πει ότι συνήθως βάζεις τους άλλους πάνω από τον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Όπως ξέρεις ότι αυτή δεν είναι η ιδανική στρατηγική για την υγεία σου. Οι μικρές δόσεις των πραγμάτων που απολαμβάνουμε είναι σημαντικές για τη διατήρηση της καλής διάθεσης και υγείας. Δεν είναι θέμα εγωισμού αλλά επιβίωσης.

  • Για αρχή, κάντε ένα διάλειμμα 10 λεπτών. Μπορεί να είναι για να κάνετε γιόγκα ή για να καθίσετε κάπου ήσυχα και αμίλητα. Μπορεί να είναι αρκετά μικρά διαλείμματα μέσα στην ημέρα για να κάνετε διαφορετικά πράγματα που ξέρετε ότι σας δίνουν χαρά.
  • Βρείτε χρόνο για ύπνο. Όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται, στοχεύστε σε 7 ώρες ύπνου κάθε βράδυ. Η απώλεια ύπνου οδηγεί σε εκνευρισμό, ανυπομονησία και έλλειψη συγκέντρωσης. Υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι που κάνουν τον ύπνο τόσο απαραίτητο. Ενισχύεται το ανοσοποιητικό μας και κινδυνεύουμε λιγότερο από κρυώματα και άλλες ασθένειες.
  • Βγείτε έξω με τις φίλες σας. Οι φιλίες και κοινωνικές αλληλεπιδράσεις κάνουν καλό στην υγεία μας. Δώστε σταθερό ραντεβού με τις φίλες σας ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε το χρόνο σας και διασκεδάστε όπως παλιά.
  • Μάθετε να χαλαρώνετε στο σπίτι. Κάντε ένα χαλαρό μπάνιο στο σπίτι με αιθέρια έλαια, πιείτε ένα τσάι, διαβάστε ένα βιβλίο. Δείτε το σπίτι σαν σπα μία φορά στο τόσο και χαλαρώστε.
  • Φάτε τη σοκολάτα που λιγουρεύεστε. Η μαύρη σοκολάτα έχει πολλά οφέλη για την υγεία σας, σας χαρίζει άμεσα ενέργεια και απολαμβάνετε κάτι γλυκό τη στιγμή που το χρειάζεστε.
  • Περάστε ένα βράδυ με το σύντροφό σας. Μπορεί να είναι χορός στο σπίτι, βόλτα με τα πόδια για ένα παγωτό ή σεξ. Όλα αυτά σας χαρίζουν ενέργεια και σας υπενθυμίζουν τη σημασία της σχέσης σας μαζί του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024