Κανείς δεν έχει μαντέψει το τέλος του Game of Thrones, λέει ο «Τζέιμι Λάνιστερ»
Ο ηθοποιός Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου παρευρέθηκε στο βραδινό σόου του Τζίμι Κίμελ και μίλησε για το τέλος της πολυαναμενόμενης σειράς.
Ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου, ο οποίος υποδύεται τον Τζέιμι Λάνιστερ στο «Game of Thrones» δήλωσε ότι η τηλεοπτική σειρά θα έχει τέλειο τέλος, αλλά δεν έχει δει κανέναν να το προβλέπει εντελώς σωστά.
Ο Κόστερ-Βαλντάου εμφανίστηκε στο σόου «Jimmy Kimmel Live» και φυσικά συζήτησε με τον παρουσιαστή, Τζίμι Κίμελ για το τέλος δημοφιλούς σειράς.
«Ποτέ δεν έχω διαβάσει δημοσίευμα, στο οποίο να έχει γραφτεί το τέλος», δήλωσε. «Όταν εγώ το διάβασα για πρώτη φορά, έμεινα άφωνος» πρόσθεσε.
«Έγραψα στους Νταν και Ντέιβιντ, τους δύο δημιουργούς και τόνισα “πραγματικά δεν ξέρω πώς το κάνατε, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ έναν καλύτερο τρόπο κλεισίματος της σειράς”» πρόσθεσε.
Αν και ο Δανός ηθοποιός έχει ορκιστεί να τηρήσει άκρα μυστικότητα για το πολυαναμενόμενο τέλος, ο Τζίμι Κίμελ προσπάθησε να αποσπάσει πληροφορίες από τις αντιδράσεις του σε κάποιες εικασίες.
Ωστόσο, καθώς ο παρουσιαστής διατύπωνε μερικές από τις θεωρίες, ο Κόστερ- Βαλντάου διατηρούσε ουδέτερη έκφραση στο πρόσωπο, που κάποιες φορές προκαλούσε σύγχυση.
Στην πρώτη θεωρία, ότι ο Τζέιμι θα σκοτώσει την αδελφή του Σέρσεϊ, ο Κόστερ Βαλντάου απάντησε: «Αυτή είναι μια θεωρία», προσθέτοντας: «Είναι όμως λογικό να το σκεφτεί κάποιος».
Μια άλλη θεωρία που αναφέρθηκε είναι ότι η Άρια Σταρκ θα σκοτώσει τη Σέρσεϊ χρησιμοποιώντας το πρόσωπο του Τζέιμι. Ο Κόστερ-Βαλντάου αντέδρασε χαμογελώντας και λέγοντας: «Αυτό θα ήταν ωραίο, έτσι δεν θα ήταν;»
Όταν ο Κίμελ προέβλεψε ότι ο Τζον Σνόου θα γίνει ο βασιλιάς νύχτας, ο Δανός ηθοποιός ρώτησε απλά «Τι»;
Ο Κόστερ – Βαλντάου ανέφερε στη συνέχεια μια θεωρία που πίστευε ότι θα γινόταν πραγματικότητα, αλλά κατέληξε να είναι ένα αστείο για την ομάδα ποδοσφαίρου, Leeds United και τον προπονητή της, Μαρσέλο Μπιέλσα.
«Όλοι πιστεύουν ότι ο Τζον Σνόου είναι ο εκλεκτός, αλλά υπάρχει και αυτό το πράγμα για αυτόν που ονομάζεται Μπιέλσα» είπε.
«Ξέρει από Βορρά, στην Αγγλία όπου εργάζεται και έρχεται ξαφνικά για να μεταμορφώσει με έναν μαγικό τρόπο τον κόσμο προς το καλύτερο.
Όταν όλα είναι χαμένα, μεταμορφώνει τον Βορρά σε έναν πανέμορφο παράδεισο» είπε ο Δανός ηθοποιός, ο οποίος κάλεσε το κοινό της εκπομπής του Τζίμι Κίμελ να φωνάξει: «Εμπιστευόμαστε τον Μπιέλσα».
Το κοινό άρχισε να φωνάζει: «Εμπιστευόμαστε τον Μπιέλσα» και ο Τζίμι Κίμελ τον διέκοψε: «Για τον Βελζεβούλ μιλάς;» . Ο Κόστερ – Βαλντάου απάντησε: «Όχι είναι ο Μπιέλσα, ο προπονητής της Λιντς Γιουνάιτεντ. Κάθε οπαδός της Λιντς ξέρει ποιος είναι και θα το εκτιμήσει αυτό» ανέφερε ο ηθοποιός για τον Αργεντινό τεχνικό.
- Η JTI Hellas δίνει μπόνους έως 3 μισθούς και 20 εβδομάδες επιπλέον γονικής άδειας στους εργαζόμενους της
- Ο Erminio οδήγησε σε αναβολή και το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Σακελλαρίδης: Οφείλουμε να συγκρουστούμε με την λογική της ΝΔ που αντιμετωπίζει τα πάντα ως εμπόρευμα
- Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στο Ιράν και ίσως ζητήσουν σε τρίτα κράτη να «πληρώσουν τη ζημιά» – Δεν θα ήταν η πρώτη φορά
- Συνθήματα κατά των Μουσουλμάνων στο Ισπανία – Αίγυπτος, αποχώρησε σοκαρισμένος ο Γιαμάλ
- Σειρά επαφών Δένδια στο Κατάρ με επίκεντρο τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και το Ιράν
- ΣΥΡΙΖΑ: ΟΠΕΚΕΠΕ 2.0! – Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, είναι σκάνδαλο διαφθοράς Μητσοτάκη
- Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/vitaly-gariev-ngN4CTsIBjE-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442