Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volley League : Πάνοπλος ο Ολυμπιακός για το πρώτο βήμα

Volley League : Πάνοπλος ο Ολυμπιακός για το πρώτο βήμα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο (13/4, 20:30) τον Φοίνικα Σύρου στο κλειστό του Ρέντη, με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Volleyleague

Ο Ολυμπιακός «σκούπισε» την ΑΕΚ (2-0) και προκρίθηκε δια περιπάτου στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Volleyleague, όπου θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ του Σαββάτου στις 20:30 (13/4) θα υποδεχθούν τους νησιώτες στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στους τελικούς του πρωταθλήματος. Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες, ενώ το δεύτερο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (15/4, 20:00) και πάλι στο Ρέντη.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ πριν το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου, ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα. Το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας που μεσολαβεί μεταξύ των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος, είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες και για εμάς. Αυτή τη στιγμή εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του Σαββάτου, γιατί είναι το πρώτο που πρέπει να παίξουμε και να κερδίσουμε για να ξεκινήσουμε θετικά στους ημιτελικούς. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος για αυτό πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα αρχικά στο παιχνίδι του Σαββάτου».

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024