Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φιορεντίνα : Υπό παρακολούθηση ο Μπουλούτ

Φιορεντίνα : Υπό παρακολούθηση ο Μπουλούτ

Ο πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής των Πανιώνιου και Ολυμπιακού και νυν προπονητής της Μαλάτιασπορ βρίσκεται στο στόχαστρο της Φιορεντίνα

Το όνομα του Ερόλ Μπουλούτ κάθε άλλο παρά άγνωστο είναι στους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους. Πρόκειται για τον παλαίμαχο αριστερό μπακ με σημαντική καριέρα στην Ελλάδα και περάσματα (κυρίως) από Ολυμπιακό και Πανιώνιο.

Στα 44 του πλέον ο Μπουλούτ ασχολείται με την προπονητική. Αρχικά θήτευσε ως βοηθός προπονητή (Καρτάλσπορ, Μαλάτιασπορ, Ελαζίγκσπορ και Μπασάκσεχιρ) την περίοδο 2012-2017 και πλέον από το 2017 είναι ο πρώτος προπονητής της Μαλάτιασπορ.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε μιλώντας σε τουρκικά Μέσα πως η Φιορεντίνα παρακολουθεί την εξέλιξή του με απώτερο σκοπό να προπονήσει στη Serie A αν ανταποκριθεί στα «θέλω» των Βιόλα:

«Γνωρίζω ότι η Φιορεντίνα παρακολουθεί τα παιχνίδια της Μαλάτιασπορ. Το να βρίσκεται ένας μεγάλος σύλλογος και να παρακολουθεί την δουλειά μας σημαίνει ότι κάνουμε κάτι καλό και μόνο υπερηφάνεια μας γεμίζει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχουμε έρθει σε επαφή με τον ιταλικό σύλλογο».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024