
Αντετοκούνμπο: Παίκτης του μήνα για 4η φορά φέτος
Κορυφαίος παίκτης στην Ανατολή για τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν αναδείχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Επίδοση που έχει πετύχει μόνο αυτός σε όλο το ΝΒΑ!
Πλέον τέτοιες διακρίσεις έχουν καταντήσει… ρουτίνα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αναδείχθηκε και πάλι κορυφαίος παίκτης του μήνα (Μάρτιος/Απρίλιος) στην Ανατολική Περιφέρεια.
Τις τελευταίες πέντε εβδομάδες ο Γιάννης έχει είναι σπουδαίος καθώς αριθμεί 30 πόντους, 12.2 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ και 1.8 κοψίματα ανά αγώνα.
Εξάλλου, κορυφαίος στη Δυτική Περιφέρεια ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς, με 34.8 πόντους, 6.9 ριμπάουντ, 7.1 ασίστ και 4.7 εύστοχα τρίποντα ανά αγώνα.
Ουσιαστικά ο «μούσιας» θεωρείται ο ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του «Κούνμπο» για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου. Πάντως ο Γιάννης φαίνεται να έχει το πάνω χέρι στη μάχη αυτή καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς πέτυχαν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ και πήραν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.
The Greek Freak dominated the home stretch!!#FearTheDeer pic.twitter.com/zGbvSEypZr
— Milwaukee Bucks (@Bucks) April 11, 2019
The ONLY 4X @NBA Player of the Month this season!! #FearTheDeer pic.twitter.com/DAeq5AThNh
— Milwaukee Bucks (@Bucks) April 11, 2019
- Super League 2: Νίκες για ΠΑΟΚ Β’ (2-1), Νέστο (1-0) και Καβάλα (5-1) – Η βαθμολογία
- Κρήτη: Νεκρή εντοπίστηκε η 43χρονη στο Ηράκλειο
- Σάλος με διάσημη influencer του MAGA που αποδείχτηκε AI – Ποιος έφτιαξε την Έμιλι Χαρτ;
- Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Παραληρηματικές δηλώσεις Βούλτεψη κατά της Κοβέσι με «άρωμα» Τσαουσέσκου
- Στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το «ύστατο χαίρε» στον Στέφανο Ληναίο με τραγούδια Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζου
- Η Μόσχα αναστέλλει τις ροές πετρελαίου του Καζακστάν μέσω Ντρούζμπα – Απειλείται η τροφοδοσία του Βερολίνου



