Κορυφαίος παίκτης στην Ανατολή για τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν αναδείχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Επίδοση που έχει πετύχει μόνο αυτός σε όλο το ΝΒΑ!
Πλέον τέτοιες διακρίσεις έχουν καταντήσει… ρουτίνα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αναδείχθηκε και πάλι κορυφαίος παίκτης του μήνα (Μάρτιος/Απρίλιος) στην Ανατολική Περιφέρεια.
Αυτή ήταν η τέταρτη φορά φέτος που παίρνει το συγκεκριμένο βραβείο ο Greek Freak, ο οποίος το έχασε μόνο τον Ιανουάριο, όταν το έλαβε ο Τζοέλ Εμπίντ. Αυτή η επίδοση μάλιστα ήταν η κορυφαία σε ολόκληρο το πρωτάθλημα!
Τις τελευταίες πέντε εβδομάδες ο Γιάννης έχει είναι σπουδαίος καθώς αριθμεί 30 πόντους, 12.2 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ και 1.8 κοψίματα ανά αγώνα.
Εξάλλου, κορυφαίος στη Δυτική Περιφέρεια ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς, με 34.8 πόντους, 6.9 ριμπάουντ, 7.1 ασίστ και 4.7 εύστοχα τρίποντα ανά αγώνα.
Ουσιαστικά ο «μούσιας» θεωρείται ο ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του «Κούνμπο» για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου. Πάντως ο Γιάννης φαίνεται να έχει το πάνω χέρι στη μάχη αυτή καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς πέτυχαν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ και πήραν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών