H Φωτεινή Αθερίδου διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της, μιας και σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.
Η 28χρονη ηθοποιός, ως λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μας ενημερώνει για την καθημερινότητά της μέσω Instagram. Έτσι λοιπόν η γλυκιά κόρη του Θοδωρή Αθερίδη δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία μας έδειχνε το σπυράκι που έβγαλε, σχολιάζοντας:
«Ορμόνες ορ νοτ ορμόνες», αναφερόμενη στις αλλαγές που βιώνει κατά την εγκυμοσύνη της.
Δείτε τη σχετική φωτογραφία από το Instagram της Φωτεινής Αθερίδου:
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας