Η «Boston Herald» πρόσφατα αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο εξιστορώντας μία ιστορία που δείχνει τον χαρακτήρα του.

«Θέλετε να μάθετε έναν από τους καλύτερους λόγους που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι τόσο καλός – και θα γίνει ακόμα καλύτερος; Χαρακτήρας», με αυτό τον τρόπο ξεκινάει το άρθρο του Στιβ Μπούλπετ στην «Boston Herald» και συνεχίζει με την αναφορά του σε ένα περιστατικό που έγινε μετά από μια προπόνηση των Μπακς στο Μιλγουόκι.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν εκεί και ο Τζιμ Πάσκι του «Bucks TV» έτρεξε στο μέρος του «Greek Freak» που έφευγε και τού είπε «Έχουμε τους δύο κορυφαίους Έλληνες παίκτες της ιστορίας εδώ σήμερα, σωστά;».

«Όχι, μόνο τον ένα κορυφαίο», απάντησε ο Γιάννης δείχνοντας τον «δράκο» του ελληνικού μπάσκετ.

«Τότε θα πρέπει να είσαι ο δεύτερος», τού απάντησε ο Πάσκι, με τον Giannis να κουνά το κεφάλι και να λέει «Ο Νικ Γκάλης και ο Γιαννάκης είναι οι δύο κορυφαίοι Έλληνες στην ιστορία. Όταν φτάσω σε αυτό το επίπεδο, θα σε ενημερώσω!».

Ο Μπούλπετ, αφού έκανε συνέντευξη στον Γιαννάκη για τα δικά του χρόνια στις ΗΠΑ και την καριέρα του, τον ρώτησε και την γνώμη του για τον Αντετοκούνμπο. Κι εκείνος τόνισε: «Ο Γιάννης είναι σπουδαίος παίκτης και ένας απίστευτος άνθρωπος. Θέλει κάθε ημέρα να γίνεται όλο και καλύτερος. Αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος, γιατί πολλά παιδιά, αν έχουν ταλέντο, δεν θέλουν να δουλεύουν σκληρά. Αλλά βλέπεις τον Γιάννη που είναι πολύ ταλαντούχος, εργατικός και εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι δύσκολο να τα βρεις όλα αυτά μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας