Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πετρόπουλος: Πριν το Πάσχα η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις για χρέη στα Ταμεία

Πετρόπουλος: Πριν το Πάσχα η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις για χρέη στα Ταμεία

Η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις σχετικά με τις οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία θα λειτουργήσει πριν από το Πάσχα, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος. Τη Μ.Τρίτη ψηφίζεται η ρύθμιση στη Βουλή, συμπληρώνει ο Ν.Βούτσης

Η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις σχετικά με τις οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία θα λειτουργήσει πριν από το Πάσχα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό news247.

Ο κ. Πετρόπουλος προσέθεσε μάλιστα ότι «η σχετική ρύθμιση έχει υπογραφεί και είναι έτοιμη να κατατεθεί στη Βουλή. Πρέπει κανείς να καταβάλει κανονικά τις εισφορές του το 2019, κάθε μήνα, προκειμένου να αξιοποιήσει τα οφέλη της ρύθμισης. Αναφερόμαστε στις οφειλές μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018. Το κούρεμα μπορεί να φτάσει έως το 85% στις προσαυξήσεις».

Αργότερα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ανέφερε ότι η κρίσιμη ρύθμιση αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή τη Μεγάλη Τρίτη.

Ο κ. Πετρόπουλος συμπλήρωσε ότι «τα άγαμα παιδιά έως 24 ετών θα εξακολουθήσουν να λαμβάνουν τη σύνταξη θανάτου ακόμη κι αν δεν σπουδάζουν. Καταργείται το ηλικιακό όριο των 55 χρόνων για τις συντάξεις χηρείας. Δίνουμε τη δυνατότητα υγειονομικής περίθαλψης και φαρμακευτικής κάλυψης μέχρι τα 35 χρόνια για όσους έχουν χάσει τους γονείς τους» .

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024