Φωτογραφίες: Automedia

Η πρεμιέρα της GLS έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην επικείμενη έκθεση της Νέας Υόρκης η οποία ανοίγει αυλαία στις 17 Απριλίου, ωστόσο το επιβλητικό SUV συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης δίνοντας μια εξαιρετικά σαφή εικόνα των χαρακτηριστικών του.

Για την ακρίβεια, τα μοναδικά στοιχεία που παραμένουν κάτω από καμουφλάζ είναι τα περιγράμματα των φωτιστικών σωμάτων, καθώς και ορισμένα σημεία του μπροστινού και του πίσω τμήματος χωρίς ωστόσο να μπορούν να παραπλανήσουν για τη σχεδίασή της.

Όπως και να έχει με τη σχεδίαση, το επταθέσιο SUV της Mercedes-Benz μετράει πλέον αντίστροφα για την έλευσή της βάζοντας στο στόχαστρο την νεοαφιχθείσα BMW X7, εξου και στην προκειμένη περίπτωση ελάχιστη σημασία έχουν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της σχεδίασής της, καθώς η έμφαση αναμένεται να δοθεί στην προσφερόμενη πολυτέλεια με την GLS να υιοθετεί εξοπλιστικά χαρακτηριστικά και εφαρμογές αντάξια της παρουσίας του “S” στην ονομασία της.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται σε δεύτερο χρόνο η ενίσχυση της γκάμας της με μια AMG έκδοση η οποία θα ενισχύσει τη δύναμη επιβολής που ούτως ή άλλως εκπροσωπεί το γερμανικό SUV. Σύμφωνα με πληροφορίες η AMG έκδοση αναμένεται να επωφεληθεί από τον ίδιο κινητήρα με την AMG GT 4 Door εξασφαλίζοντας του ισχύ 630 ίππων.