Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLS 2019: Τελευταία παράσταση

Mercedes-Benz GLS 2019: Τελευταία παράσταση

Η GLS κάνει ένα ακόμα πέρασμα από το κλείστρο του φωτογραφικού φακού πριν την επίσημη πρεμιέρα της στην έκθεση της Νέας Υόρκης, δίνοντας μια γεύση από την επιβλητική παρουσία της.

Φωτογραφίες: Automedia

Η πρεμιέρα της GLS έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην επικείμενη έκθεση της Νέας Υόρκης η οποία ανοίγει αυλαία στις 17 Απριλίου, ωστόσο το επιβλητικό SUV συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης δίνοντας μια εξαιρετικά σαφή εικόνα των χαρακτηριστικών του.

Για την ακρίβεια, τα μοναδικά στοιχεία που παραμένουν κάτω από καμουφλάζ είναι τα περιγράμματα των φωτιστικών σωμάτων, καθώς και ορισμένα σημεία του μπροστινού και του πίσω τμήματος χωρίς ωστόσο να μπορούν να παραπλανήσουν για τη σχεδίασή της.

Όπως και να έχει με τη σχεδίαση, το επταθέσιο SUV της Mercedes-Benz μετράει πλέον αντίστροφα για την έλευσή της βάζοντας στο στόχαστρο την νεοαφιχθείσα BMW X7, εξου και στην προκειμένη περίπτωση ελάχιστη σημασία έχουν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της σχεδίασής της, καθώς η έμφαση αναμένεται να δοθεί στην προσφερόμενη πολυτέλεια με την GLS να υιοθετεί εξοπλιστικά χαρακτηριστικά και εφαρμογές αντάξια της παρουσίας του “S” στην ονομασία της.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται σε δεύτερο χρόνο η ενίσχυση της γκάμας της με μια AMG έκδοση η οποία θα ενισχύσει τη δύναμη επιβολής που ούτως ή άλλως εκπροσωπεί το γερμανικό SUV. Σύμφωνα με πληροφορίες η AMG έκδοση αναμένεται να επωφεληθεί από τον ίδιο κινητήρα με την AMG GT 4 Door εξασφαλίζοντας του ισχύ 630 ίππων.

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024